Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (5/2) | Epirus World

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (5/2)

Ο Ερμής κυβερνήτης των επαγγελματικών βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου και στον 3ο οίκο. Θετική όψη για την καριέρα σου και την επικοινωνία. Ο Ερμής σε εξάγωνο δίνει ευκαιρίες ανάπτυξης στους περισσότερους του ζωδιακού κύκλου.
ΚΡΙΟΣ
Η σύνοδος του Δία σου χαρίζει τύχη και ευκαιρίες ανάπτυξης. Δεν χρειάζεται βιασύνη σήμερα. Είναι σημαντικό όλες οι δραστηριότητες της ημέρας να φέρουν ένα ποιοτικό και παραγωγικό αποτέλεσμα. Οι προσωπικές σου ανεπάρκειες δεν είναι ευπρόσδεκτες στις διαπροσωπικές σου υποθέσεις. Εάν ξεκινήσεις μια σοβαρή συζήτηση, μην τη διακόψεις με φθηνές δικαιολογίες, προκειμένου να αναβάλεις το τελικό αποτέλεσμα. Αν δεν σου «βγαίνει» όπως το περιμένεις, υπάρχει η πιθανότητα, η μέρα να φέρει κάποιες ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια της περιουσίας σου.
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 16, 6.

ΤΑΥΡΟΣ
Το τετράγωνο του Πλούτωνα παρεμβάλει εμπόδια. Σήμερα καλό θα ήταν να περιορίσεις τις δραστηριότητές σου στο μίνιμουμ! Στην ιδανική περίπτωση συνιστάται να παραμείνεις στο σπίτι, να ξεκουραστείς, να ασχοληθείς με τον προσωπικό σου χώρο, να απολαύσεις ένα βιβλίο ή να φροντίσεις τους αγαπημένους σου. Αν δεν έχεις την επιλογή μιας ελεύθερης μέρας στα μέσα της βδομάδας, δώσε ιδιαίτερη προσοχή στην επικοινωνία με συναδέλφους σου. Ίσως επίσης να προκύψουν κάποιες δυσκολίες με έναν κακοπροαίρετο ή δύστροπο πελάτη, να υπάρξει μια δυσλειτουργία του επαγγελματικού σου εξοπλισμού ή να αντιμετωπίσεις προβλήματα στο δρόμο από την εργασία προς στο σπίτι.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.
Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 15, 8.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το εξάγωνο του Κρόνου δίνει ευκαιρίες ανάπτυξης με πειθαρχημένη συμπεριφορά. Σήμερα υπάρχει έντονα η πιθανότητα να βιώσεις μια απογοήτευση στον αισθηματικό τομέα. Και η απογοήτευση αυτή αφορά μάλλον στην έλλειψη κατανόησης που θα συναντήσεις από το ταίρι σου. Καλή τύχη ωστόσο θα έχεις στις επαγγελματικές σου υποθέσεις. Σε μια αγορά που σκοπεύεις να κάνεις, θα έχεις την τύχη με το μέρος σου. Σε επαγγελματικό επίπεδο συνιστάται να αφιερώσεις χρόνο για να αναζητήσεις νέες ιδέες, με στόχο το δυνητικό εμπλουτισμό των δραστηριοτήτων σου. Απαγορεύονται σήμερα τα επικίνδυνα αθλήματα, τα τυχερά παιχνίδια και οτιδήποτε μπορεί να έχει υψηλό ρίσκο.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 18.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το τετράγωνο του Άρη σε πιέζει αρκετά. Μην ακολουθείς το πλήθος και άφησε την κρίση σου να σου δείξει το σωστό δρόμο. Το κλίμα γύρω σου μπορεί να σου φέρει νευρικότητα και εξάντληση. Να είσαι ευέλικτη. Μην εγκλωβίζεσαι στα κεκτημένα και στην ασφάλεια του γνωστού, γιατί δεν θα μπορέσεις να κάνεις τα βήματα προόδου που επιθυμείς. Σε προσωπικό επίπεδο θα υπάρξουν κάποια απρόβλεπτα προβλήματα. Για να κατευνάσεις τα πνεύματα, μια ευχάριστη έκπληξη ή ένα δώρο μπορεί να φανούν αρκετά αποτελεσματικά. Καλό θα ήταν να δώσεις στο ταίρι σου όσο το δυνατόν περισσότερη αγάπη και να προσπαθήσεις να εξωτερικεύεις όσο μπορείς περισσότερο τα αισθήματά σου.
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 15, 10.

ΛΕΩΝ
Οι δυσκολίες δεν θα λείψουν σήμερα. Το τετράγωνο του Ποσειδώνα σου προκαλεί τάση απομόνωσης, αν είσαι single. Υπάρχει η περίπτωση κάποιος να παρεμβαίνει συνεχώς στα σχέδιά σου, ανατρέποντας την επιθυμητή ροή. Ίσως ένας ενοχλητικός και απαιτητικός εραστής ή εριστικοί συνεργάτες να καταφέρουν να σε απορυθμίσουν. Αν έχεις προγραμματίσει για σήμερα κάτι σημαντικό, όπως η αναζήτηση εργασίας, κάποιες επιχειρηματικές διαπραγματεύσεις, σημαντικές αγορές κλπ προσπάθησε να μειώσεις το άγχος σου για να έχεις πιθανότητα επιτυχίας στο εγχείρημά σου. Το βράδυ καλό θα ήταν να απολαύσεις την ηρεμία σου, μακριά από τον πολύ κόσμο.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Δοκιμάζονται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 20, 6.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Απόφυγε την επιθετικότητα κατά τη διάρκεια της μέρας αλλά και εγωιστικές συμπεριφορές, ειδικά εάν κατέχεις θέση ευθύνης ή διαχειρίζεσαι ανθρώπινο δυναμικό. Με τη Σελήνη στον Υδροχόο στον 5ο οίκο και τη σύνοδο του Δία, σε γενικές γραμμές έχεις κάθε ευκαιρία σήμερα να κατακτήσεις ένα σημαντικό παραγωγικό αποτέλεσμα. Αρκεί να θέλεις να βρεις τις πραγματικές αιτίες πίσω από τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις, για να αρχίσεις να τα επιλύεις με επιτυχία. Τα προβλήματα αυτά μπορεί να σχετίζονται με τη δημιουργικότητα, την παραγωγικότητα και τις επιχειρηματικές σου τακτικές ή ακόμη και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Στο τέλος της μέρας δεν αποκλείεται κάποια ευχάριστη έκπληξη!
Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 15, 12.

ΖΥΓΟΣ
Το εξάγωνο του Δία ευνοεί την τύχη σου. Χαλαρή και πετυχημένη θα είναι η μέρα, επιτυγχάνοντας βήμα βήμα κάθε έναν από τους στόχους σου. Είναι σημαντικό να διατηρήσεις την αισιοδοξία σου και να μην αφήσεις κανέναν να σε μαυρίσει ψυχικά. Αυτό πιθανόν να το καταφέρεις, αν αποφύγεις τη στενή αλληλεπίδραση με τους γύρω σου. Όσον αφορά στην προσωπική σου ζωή, το πλανητικό σκηνικό της μέρας θα φέρει ηρεμία και γαλήνη.
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 22, 6.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Πρέπει να ασχοληθείς σοβαρά με τις προσωπικές σου υποθέσεις. Αν είσαι single και αναζητάς το άλλο σου μισό, μην απορρίπτεις προσκλήσεις για εξόδους ή και φλερτ, γιατί κάπου εκεί μπορεί να περιμένει η ευτυχία σου. Αν είσαι σε σχέση, δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσεις κάποια μικρά προβλήματα με το ταίρι σου. Τα προβλήματα δεν θα έχουν μεγάλη επίδραση στη σχέση σου, εκτός κι αν συνεχίσεις να επιμένεις πεισματικά στις δικές σου επιθυμίες και απόψεις και να αρνείσαι να ακούσεις το σύντροφό σου. Το τετράγωνο του Δία παρεμβάλει εμπόδια. Το βράδυ υπάρχει μεγάλη πιθανότητα κάποιων απροσδόκητων περιστατικών, που είναι πιθανό να συμβούν έξω από το σπίτι.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 15, 14.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με το τετράγωνο του Πλούτωνα δεν είναι σοφό να ξεκινήσεις μια σοβαρή συζήτηση σήμερα, να είσαι προκλητική στη συμπεριφορά σου ή να απαιτήσεις αφοσίωση και υπακοή στην προσωπική ή επαγγελματική σου ζωή. Σε γενικές γραμμές, θα ήταν καλό, κάποια γεγονότα να μην έρθουν στην επιφάνεια κατά τη διάρκεια της μέρας, εάν κάτι τέτοιο περνάει από το χέρι σου. Αυτό θα βοηθήσει στη διατήρηση της ηρεμίας ή στην αποφυγή απογοητεύσεων και θα σου δώσει τον αναγκαίο χρόνο για την καλύτερη προετοιμασία, ώστε να κερδίσεις το όποιο στοίχημα. Τις βραδινές ώρες ασχολήσου με την καλύτερη οργάνωση του σπιτιού σου.
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 24, 6.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με τη Σελήνη στον Υδροχόο προβλέπεται να είναι μια ήρεμη μέρα, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τα γεγονότα να εξελιχθούν ακριβώς όπως τα έχεις προγραμματίσει. Με την ευνοϊκή συγκυρία της μέρας, καλό θα ήταν να βάλεις σε τάξη κάποια ζητήματα της προσωπικής σου ζωής. Μην αναβάλλεις άλλο ένα διάλογο που έπρεπε να γίνει εδώ και καιρό, μην φοβάσαι να μιλήσεις για τα συναισθήματά σου και μην είσαι ανασφαλής, εάν πρέπει να ζητήσεις συγγνώμη από κάποιον. Προς το τέλος της ημέρας όλη αυτή η εσωτερική πάλη μπορεί να φέρει ένα αίσθημα κόπωσης και εξάντλησης και για αυτό συνιστάται ανάπαυση και ηρεμία.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 16, 6.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το τετράγωνο του Άρη και του Ουρανού στο ωροσκόπιό σου παρεμβάλει εμπόδια. Άκουσε τις συμβουλές και υποδείξεις φίλων ή ατόμων απόλυτης εμπιστοσύνης. Υπάρχει η πιθανότητα κάποια από αυτά που θα σου προτείνουν να δώσουν πολύτιμες λύσεις και να εξαλείψουν τις τρέχουσες δυσκολίες σου. Αυτή η μέρα δεν είναι ιδιαίτερα καλή για ερωτικές εξομολογήσεις και δηλώσεις αγάπης και αφοσίωσης, καθώς επίσης ούτε για μακρινά ταξίδια, για εξεύρεση νέων ιδεών ή για τη δημιουργικότητά σου. Η απογοήτευση από επαγγελματικά πλάνα που φαίνεται να ναυαγούν δεν θα διαρκέσει πολύ, καθώς θα ανοίξουν νέοι δρόμοι που θα οδηγήσουν σε θετικές εξελίξεις.
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή , κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα .
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 17, 6.

ΙΧΘΕΙΣ
Η σύνοδος του Ήλιου και το τρίγωνο του Άρη σε ευνοεί. Είναι μια δυναμική μέρα, με έντονους ρυθμούς αλλά και υψηλή δημιουργικότητα, επιχειρηματικότητα και εμπνευσμένα μελλοντικά σχέδια. Μικρές συγκρούσεις με συναδέλφους δεν αποκλείονται ωστόσο και θα πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, για να μην απορυθμιστείς και χάσεις τη θετική δυναμική που επικρατεί. Επίσης, κάποια ζητήματα οικογενειακής φύσης ενδέχεται να απαιτήσουν την προσοχή σου.  Ίσως μια πηγή προβληματισμού να είναι ένα σκάνδαλο που αφορά στενά μέλη της οικογένειάς σου. Προσπάθησε να παραμείνεις ψύχραιμη. Η βραδιά υπόσχεται να φέρει μια θετική λύση!
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 16, 8.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου