Γιάννενα: Συνελήφθησαν 3 ημεδαποί, κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών | Epirus World

Γιάννενα: Συνελήφθησαν 3 ημεδαποί, κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθησαν, το Σάββατο (09-02-2019) το μεσημέρι στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 27, 40 και 53 ετών, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών ότι ο 27χρονος κατέχει και διακινεί ναρκωτικές ουσίες (ηρωίνη) σε χρήστες στην πόλη των Ιωαννίνων, εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι στα Ιωάννινα να επιβαίνει σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο μαζί με έναν 40χρονο και έναν 53χρονο.

Κατά τον αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του 27χρονου και κατασχέθηκε συσκευασία με ηρωίνη, βάρους (11,4) γραμμαρίων, ενώ στην κατοχή του 40χρονου και του 53χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με ηρωίνη σε μορφή βράχου, συνολικού βάρους (2,6) γραμμαρίων.

Επιπλέον, σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 27χρονου δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δεκαεπτά ναρκωτικά δισκία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου