Η 20χρονη Κέλλυ Κουτσιούκη, υποψήφια από σήμερα στο νομό Άρτας, δείχνει το δρόμο στη νέα γενιά | Epirus World

Η 20χρονη Κέλλυ Κουτσιούκη, υποψήφια από σήμερα στο νομό Άρτας, δείχνει το δρόμο στη νέα γενιά

Οι Ορίζοντες Ηπείρου υποδέχονται σήμερα το νεότερο μέλος τους, την 20χρονη Κέλλυ Κουτσιούκη. Γεννημένη στην Άρτα, φοιτήτρια Νοσηλευτικής στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο της Αθήνας, θα είναι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στην Άρτα και αποτελεί την πιο νέα υποψήφια όλων των ψηφοδελτίων τοπικής αυτοδιοίκησης της Ηπείρου.
Πρόκειται για την ουσιαστική εφαρμογή στην πράξη μιας από τις βασικές μας θέσεις που υποστηρίζει ότι οι νέοι άνθρωποι μπορούν και πρέπει να αναλάβουν τις τύχες τους στα χέρια τους. Να σηκωθούν από τις καρέκλες και τους καναπέδες τους και να αγωνιστούν για το μέλλον τους.

Με αφορμή την ένταξή της στους Ορίζοντες της Ηπείρου, η Κέλλυ Κουτσιούκη δήλωσε:
«Αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή που από σήμερα αποτελώ κομμάτι αυτής της μεγάλης προσπάθειας αναγέννησης του τόπου μου, της Ηπείρου.
Ως υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος του Συνδυασμού «Ορίζοντες Ηπείρου-Περήφανοι Ξανά!» δεσμεύομαι να αφιερώσω τις δυνάμεις μου για να βάλουμε τέλος σε ό,τι μας κρατάει πίσω, να δώσουμε το τελειωτικό χτύπημα στην μετριότητα και την συνδιαλλαγή.
Και, επιτέλους, να κάνουμε πράξη το άπιαστο όνειρο: Οι νέοι να εμπλακούν με την πολιτική και να βρίσκονται στη πρώτη γραμμή!»

Ο επικεφαλής των Οριζόντων Ηπείρου και υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου Σπύρος Ριζόπουλος καλωσόρισε την Κέλλυ Κουτσιούκη λέγοντας:
«Αισθάνομαι χαρούμενος αλλά ταυτοχρόνως και υπερήφανος γιατί οι θέσεις και οι αρχές της παράταξής μας βρίσκουν απήχηση στη νέα γενιά.
Στον αγώνα για αλλαγή της Ηπείρου, για πρόοδο και προκοπή δεν περισσεύει κανένας μας. Πολύ δε περισσότερο χρειαζόμαστε μαζί μας τους νέους ανθρώπους που με την πίστη και τον ενθουσιασμό τους θα αποτελέσουν κινητήριο μοχλό για όλους εμάς αλλά και την καθημερινή υπενθύμιση ότι το μέλλον είναι εδώ και περιμένει λύσεις στα προβλήματα του τόπου μας.
Η Κελλυ είναι η ζωντανή απόδειξη ότι οι νέοι πρέπει να είναι αυτόνομοι και να αποφασίζουν μακριά από αγκυλώσεις και εξαρτήσεις του παρελθόντος. Είναι η απόδειξη ότι εμείς θέλουμε, για αυτή τη γενιά, να μην κάνουμε τα λάθη που έγιναν στο παρελθόν. Και να της δώσουμε όραμα, ανάπτυξη και εργασία.

Κέλλυ, καλωσόρισες»
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου