Στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2019 το Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας | Epirus World

Στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2019 το Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

Το Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας στα πλαίσια της αναπτυξιακής μάθησης και στην προσπάθειά του να γίνει κοινωνός των νέων τεχνολογιών, συμμετέχει στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2019 με μια ομάδα 3 μαθητών Γυμνασίου, ξεκινώντας από τον Περιφερειακό Διαγωνισμό που θα λάβει χώρα στα Γιάννενα στις 10 Φεβρουαρίου 2019.Το θέμα του φετινού διαγωνισμού είναι: «Οι δρόμοι του κρασιού στην βόρεια Ελλάδα» και ο τελικός θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στις 24 Φεβρουαρίου 2019 στο Κλειστό Ολυμπιακό Στάδιο Γαλατσίου. 

Ο διαγωνισμός τελεί υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου και πραγματοποιείται στο πλαίσιο της ευρύτερης προσπάθειας για τη διάδοση της νέας εκπαιδευτικής μεθόδου STEM (Science – Technology – Engineering – Mathematics) και την ένταξή της στο σύστημα διδασκαλίας και εκπαίδευσης μαθητών στην Ελλάδα. 

Η προσπάθεια των μαθητών για διάκριση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ρομποτικής υποστηρίζεται με την ευγενική χορηγία των: Katsanos energy, η τέχνη του καφέ "ΤΣΕΡΚΙ", Ρούχο – Κόσμημα – Αξεσουάρ "Αμπαλί", art café "μποτίλια στο πέλαγο", molto bene accessories.
Χορηγός Επικοινωνίας: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας 87,9

Ο Δ/ΝΤΗΣ
ΧΑΛΒΑΝΤΖΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου