ΜΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟ 17Ο PREVEZA JAZZ FESTIVAL | Epirus World

ΜΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟ 17Ο PREVEZA JAZZ FESTIVAL

To 17ο Preveza Jazz Festival έρχεται και με …. πιστοποίηση ! Tο Preveza Jazz Festival φέρει από σήμερα την ευρωπαϊκή σφραγίδα ποιότητας EFFEE LABEL για το 2019-2020 και είναι μέλος της κοινότητας της  Ένωσης Ευρωπαϊκών Φεστιβάλ -European Festivals Association (EFA) μαζί με άλλα 715 ευρωπαϊκά φεστιβάλ. Το σήμα EFFE είναι σφραγίδα ποιότητας για αξιόλογα Ευρωπαϊκά φεστιβάλ των τεχνών που αποδεικνύει τη δέσμευσή τους στον χώρο των τεχνών, τη συμμετοχή της τοπικής κοινότητας και το διεθνές άνοιγμα.
Tο Preveza Jazz Festival διακρίθηκε ως φεστιβάλ ενσωματωμένο στην ευρωπαϊκή καλλιτεχνική, πολιτιστική και κοινωνική πραγματικότητα. Πληρεί τα κριτήρια του EFFEE LABEL δηλαδή την παρουσίαση ενός συνεκτικού και επιμελημένου καλλιτεχνικού προγράμματος, την υποστήριξη της συνεχής καλλιτεχνικής εξέλιξης, της προσφοράς ευκαιριών σε επερχόμενους ή πρωτοποριακούς καλλιτέχνες να δημιουργήσουν ή να παρουσιάσουν το πρόγραμμά τους. Συμβάλλει στην αύξηση της πρόσβασης στον πολιτισμό και στην προσέλκυση διαφορετικών θεατών ενώ παράλληλα με τις ρίζες της στην «τοπική κοινότητα» προωθεί τους τοπικούς καλλιτέχνες και περιλαμβάνει το τοπικό ακροατήριο στα σχέδιά του. Συμβάλλει στη διαμόρφωση, την ενθάρρυνση και την προώθηση των διαπολιτισμικών εμπειριών για τα ακροατήρια και τους καλλιτέχνες. Προωθεί την συμμετοχή του ακροατηρίου για παράδειγμα μέσω εκπαιδευτικών προγραμμάτων και επενδύει στην ανάπτυξη ικανοτήτων..
Η εκπροσώπηση της Ελλάδας στην 64η διοργάνωση του Πανευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision Song Contest 2019από την Katerine Duska ήταν μια ακόμα ευχάριστη είδηση αυτής της εβδομάδας. Η ιδιαίτερη φωνή της εγχώριας αγγλόφωνης μουσικής σκηνής της Katerine Duska είχε μαγέψει το πρεβεζάνικο κοινό πέρσι τον Ιούνιο στην διάρκεια της εμφάνισης της στο Preveza Jazz Festival 2018. Η επιτυχία της είναι δεδομένη !
Τέλος το Preveza Jazz Festival είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι και φέτος μεγάλος δωρητής του φεστιβάλ είναι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και αποκλειστικός δωρητής του JAZZ NOW ! για δεύτερη χρονιά ! Καλεί όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο διήμερο γνωριμίας με την jazz με συναυλίες, jam sessions και εργαστήρια για όλα τα όργανα από τους καθηγητές και τους διδάσκοντες του Ιονίου Πανεπιστημίου με συντονισμό του Δήμου Δημητριάδη να βιαστούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στην ιστοσελίδα του Jazz Now !
div
Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το Jazz Now ! στο Spotify
#bethere #prevezajazzfestival2019 #preveza #epirus #freeadmission

Follow us on facebook @prevezajazzfestival
Share on Google Plus

About Ειρήνη Σολδάτου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου