Μετέφεραν πεζοί 113 κιλά κάνναβη στη Λεπτοκαρυά Θεσπρωτίας | Epirus World

Μετέφεραν πεζοί 113 κιλά κάνναβη στη Λεπτοκαρυά Θεσπρωτίας

Συνελήφθησαν, χθες (04-02-2019) το βράδυ, σε δασική περιοχή στη Λεπτοκαρυά Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Β΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, τρεις αλλοδαποί (ηλικίας 31, 23 και 24 ετών), οι οποίοι κατηγορούνται για τα αδικήματα της εισαγωγής, μεταφοράς, κατοχής και διακίνησης μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών καθώς και της παράνομης εισόδου στη χώρα. 

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την αποτροπή της εισαγωγής - διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι τρεις αλλοδαποί, οι οποίοι, μαζί με δύο συνεργούς τους που αναζητούνται, μετέφεραν πεζή ταξιδιωτικούς σάκους, που περιείχαν (99) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους -113- κιλών.

Επίσης, από τον έλεγχο των στοιχείων των παραπάνω αλλοδαπών, οι οποίοι στερούνται νομιμοποιητικών εγγράφων εισόδου και παραμονής στη χώρα, εξακριβώθηκε ότι σε βάρος του 31χρονου, εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα. 

Κατασχέθηκαν τα ναρκωτικά καθώς και τρία κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ το προανακριτικό έργο και οι έρευνες  βρίσκονται σε εξέλιξη από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου