Ο καιρός σήμερα - Δείτε το δελτίο καιρού από το weather.gr | Epirus World

Ο καιρός σήμερα - Δείτε το δελτίο καιρού από το weather.gr

Νέα επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από νωρίς το πρωί της Τετάρτης, αρχικά στη Βορειοδυτική Ελλάδα και στη συνέχεια στα υπόλοιπα τμήματα της Δυτικής και Βόρειας χώρας, ενώ έως το βράδυ η κακοκαιρία θα επεκταθεί στο μεγαλύτερο μέρος χώρας. Βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν αρχικά στα παράκτια τμήματα της Δυτικής Ελλάδας και  στη συνέχεια σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας, ενώ μετα το μεσημέρι βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στις περισσότερες μη ορεινές περιοχές της χώρας και στα νησιά του Αιγαίου. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας, καθώς και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο της Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας και της Θεσσαλίας. Νωρίς το πρωί ενδέχεται να χιονίσει και σε περιοχές της Ηπείρου με χαμηλό υψόμετρο.
Η θερμοκρασία σε σταδιακή άνοδο θα κυμανθεί από -3 έως 12 και τοπικά 13 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, από -6 έως 11 στη Βόρεια Ελλάδα, από -1 έως 12 και τοπικά 13 στη Δυτική Ελλάδα, από -2 έως 15 στο Βόρειο Αιγαίο και από 1 έως 15 και τοπικά 16 βαθμούς στο Κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στα ορεινά τμήματα οι ελάχιστες θερμοκρασίες θα κυμανθούν 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερα.
Οι άνεμοι θα πνέουν από τα νοτιοανατολικά  έως 5 με 6 και στα πελάγη 7 με 8 και τοπικά 9 μποφόρ.
Μέσα από το weather.gr, το πληρέστερο site για τον καιρό, μπορείτε να μάθετε από την προηγούμενη μέρα, μέσα από χάρτες και ηχητικό, τον καιρό στην πόλη σας.


Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου