Στην Πρέβεζα η Κάτια Γέρου για την ταινία USSAK, την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου | Epirus World

Στην Πρέβεζα η Κάτια Γέρου για την ταινία USSAK, την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου

Την ταινία του Κυριάκου Κατζουράκη "USSAK " θα προβάλλει η Κινηματογραφική Λέσχη Πρέβεζας την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου ώρα 9.00 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Πρέβεζας.Την ταινία θα προλογίσει και θα συζητήσει με τους φίλους της μεγάλης οθόνης η πρωταγωνίστρια Κάτια Γέρου.

Ο Κυριάκος Κατζουράκης έχει ζωγραφίσει όλες τις σκηνές του USSAK, φτιάχνοντας ένα ιδιόμορφο storyboard, το οποίο στέκεται σαν ολοκληρωμένο έργο. Το "ζωγράφισμα" της ταινίας δεν εμποδίζει την φαντασία των συντελεστών, αντίθετα τροφοδοτεί το δημιουργικό διάλογο μεταξύ τους. Πριν από πέντε χρόνια ο Κυριάκος Κατζουράκης και η Κάτια Γέρου άρχισαν να γράφουν το σενάριο του USSAK εν μέσω της αναταραχής στη χώρα. Σημαντικό μέρος από τα γυρίσματα της ταινίας πραγματοποιήθηκε στο εργοστάσιο των Λιπασμάτων της Δραπετσώνας, που ο δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας θέλει να μετατρέψει σε χώρο πράσινου και αναψυχής. Η επιλογή αυτή από το σκηνοθέτη είναι μια μικρή συμβολή στον αγώνα των κατοίκων της περιοχής για να διασωθεί ο χώρος από τους ιδιώτες.
Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου