To Google Assistant θα κάνει ακόμα και τσεκ-ιν σε πτήσεις | Epirus World

To Google Assistant θα κάνει ακόμα και τσεκ-ιν σε πτήσεις

Η τεχνολογία εξελίσσεται συνεχώς και στο πλαίσιο αυτό, το Google Assistant εξελίσσεται σε έναν ιδανικό ψηφιακό βοηθό του εκάστοτε κατόχου smartphone.
Πλέον, πάνω από ένα δισεκατομμύριο συσκευές παγκοσμίως έχουν το Google Assistant (όπως γνωστοποίησε η Google σε συνέδριο στο Λας Βέγκας) και σύντομα μέσα από τον ψηφιακό βοηθό θα δίνεται η δυνατότητα να γίνονται check in σε πτήσεις, ενώ θα λειτουργεί και ως διερμηνέας ξένων γλωσσών!
Το Google Assistant ανταγωνίζεται άλλους εικονικούς βοηθούς (Apple Siri, Microsoft Cortana) για διεθνή επικράτηση. Γνωστό και ως «OK Google»- είναι πλέον διαθέσιμο σε 30 γλώσσες και σε 80 χώρες, από μόνο οκτώ γλώσσες και 14 χώρες το 2017.
Το Google Assistant ενσωματώνεται πλέον στους Χάρτες Google τόσο για Android όσο και για iOS, ενώ είναι δυνατό πια να χρησιμοποιηθεί με SMS, WhatsApp, Messenger, Hangouts, Viber, Telegram και Android Messages.
Η εταιρεία παρουσίασε την Τρίτη στην έκθεση CES στο Λας Βέγκας νέες δυνατότητες του Google Assistant, που βοηθούν τους χρήστες στη δουλειά τους και στα επαγγελματικά ταξίδια τους.
Η τελευταία έκδοση του βοηθού μάλιστα (που θα είναι διαθέσιμη σε λίγες εβδομάδες) θα μπορεί να λειτουργήσει ως διερμηνέας δεκάδων ξένων γλωσσών, παρέχοντας σε πραγματικό χρόνο φωνητική και γραπτή μετάφραση, βοηθώντας τον χρήστη έτσι να προσανατολιστεί και να δραστηριοποιηθεί σε μια ξένη χώρα.
Επίσης, σύντομα το Google Assistant θα έχει τη δυνατότητα να κάνει «τσεκ-ιν» σε πτήσεις και να αποθηκεύει την κάρτα επιβίβασης. Επίσης η Google συνεργάζεται με αλυσίδες ξενοδοχείων και ταξιδιωτικούς οργανισμούς (Choice, AccorHotels, InterContinental, Εxpedia, Travelclick κ.α.) ώστε ο χρήστης να μπορεί να κλείνει δωμάτιο μέσω Google Assistant - και όλα αυτά με μια φωνητική εντολή.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου