Η Meghan Markle αποκάλυψε πότε θα γεννήσει τον διάδοχο του πρίγκιπα Harry | Epirus World

Η Meghan Markle αποκάλυψε πότε θα γεννήσει τον διάδοχο του πρίγκιπα Harry

Μπορεί η Meghan Markle να μην περνάει και την καλύτερη φάση της ζωής της, παρά την εγκυμοσύνη της τα οικογενειακά προβλήματα παραμένουν, όμως δεν αφήνει ποτέ να φανεί τίποτα όταν κάνει δημόσιες εμφανίσεις. 

Το χαμόγελο της πάντα μας εντυπωσιάζει και πραγματικά απορούμε πώς καταφέρνει να μη δείχνει στο ελάχιστο τις άσχημες –ενδεχομένως- στιγμές που περνάει.

Η Δούκισσα του Sussex και ο πρίγκιπας Harry πραγματοποίησαν μία επίσκεψη εχθές στο Birkenhead της Αγγλίας, και για μία ακόμη φορά μας εντυπωσίασε με τη στάση της.

Η Meghan δεν σταμάτησε λεπτό να χαμογελάει, ενώ στη διάρκεια της επίσκεψης αυτής αποκάλυψε και το πότε ακριβώς θα γεννήσει.

Η 37χρονη Δούκισσα και ο σύζυγός της επισκέφθηκαν το Feeding Birkenhead, το οποίο είναι ένας συνασπισμός οργανώσεων, που συνεργάζονται για την καταπολέμηση της πείνας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τους και στο δημαρχείο της περιοχής, η Meghan Markle αποκάλυψε και το πότε θα γεννήσει.

Σύμφωνα με τον βασιλικό δημοσιογράφο Chris Ship, «η Meghan είπε σε μια κυρία στο πλήθος ότι είναι 6 μηνών έγκυος και σε μία άλλη γυναίκα πως η ημερομηνία του τοκετού είναι περίπου τον Απρίλιο».

Πλέον το μόνο που έμεινε είναι να μάθουμε εάν η Δούκισσα και ο Δούκας του Sussex περιμένουν αγοράκι ή κοριτσάκι.
Πηγή
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου