H Λάρισα σκόρπισε με 3-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης | Epirus World

H Λάρισα σκόρπισε με 3-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης

Στον ταλαιπωρημένο από την κακοκαιρία αγωνιστικό χώρο του AEL FC Arena οι γηπεδούχοι έβγαλαν... γούστα, επικρατώντας 3-0 του Απόλλωνα και δημιουργώντας αρκετές ακόμα ευκαιρίες.
Ιδανικό ποδαρικό στο 2019 έχει κάνει η ΑΕΛ. Οι βυσσινί μετά τη νίκη της Τετάρτης επί του Αστέρα Τρίπολης για το Κύπελλο, ξεκίνησαν με τον ίδιο τρόπο και για το πρωτάθλημα. Οι παίκτες του Τζιανλούκα Φέστα επικράτησαν με 3-0 του Απόλλωνα Σμύρνης και πήραν ένα εξαιρετικά σημαντικό τρίποντο ενόψει της συνέχειας. Σημαντικό γιατί οι Θεσσαλοί έφτασαν τους 18 βαθμούς και όχι μόνο πήραν βαθμολογική ανάσα, αλλά βρίσκονται 4 πίσω από την 5η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη και μπορεί ο συγκεκριμένος στόχος να μοιάζει μακρινός, ωστόσο όσο κερδίζουν, τόσο μπορούν να ονειρεύονται.
Από την άλλη η «Ελαφρά Ταξιαρχία» σε ένα ματς που ουσιαστικά ήταν τελικός, δεν μπόρεσε να δείξει καλό πρόσωπο, έμεινε στην τελευταία θέση με 5 βαθμούς και το θαύμα που έτσι και αλλιώς χρειαζόταν για να παραμείνει, γίνεται ακόμα μεγαλύτερο.
Πηγή: gazzetta.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου