Πρωτοχρονιά στο Αθαμάνιο για τον Πρωθυπουργό! | Epirus World

Πρωτοχρονιά στο Αθαμάνιο για τον Πρωθυπουργό!

Στο Αθαμάνιο, το χωριό απ’ όπου κατάγεται, έφτασε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς. Πρόκειται για ιδιωτική επίσκεψη που πραγματοποιεί στον τόπο του, κάτι το οποίο συνηθίζει τόσο το καλοκαίρι όσο όμως και το χειμώνα κατά το διάστημα των εορτών. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πρωθυπουργός έφτασε αργά το απόγευμα της Τρίτης και το βράδυ το πέρασε στην ταβέρνα του χωριού, ανταλλάσσοντας ευχές με συγγενείς και φίλους για τη νέα χρονιά. Η επίσκεψη θα είναι διήμερη και περιλαμβάνει μικρές εξορμήσεις στα χιονισμένα Τζουμέρκα. Χιονισμένο άλλωστε, είναι και το Αθαμάνιο, προσφέροντας έτσι μοναδικές εικόνες!

Ο Πρωθυπουργός με την εμφάνισή του στην ταβέρνα του χωριού ξάφνιασε τους πάντες καθώς οι περισσότεροι δεν είχαν ιδέα για την επίσκεψή του. Και αφού αντάλλαξαν τις ευχές για καλή και δημιουργική χρονιά, δοκίμασαν όλοι μαζί τους καλομαγειρεμένους μεζέδες και φυσικά το ηπειρωτικό τσίπουρο!
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου