Ενημέρωση στους κτηνοτρόφους από την Π.Ε. Θεσπρωτίας για τις εκτάσεις βόσκησης | Epirus World

Ενημέρωση στους κτηνοτρόφους από την Π.Ε. Θεσπρωτίας για τις εκτάσεις βόσκησης

Από τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019 και για τριάντα ημερολογιακές ημέρες μπορούν οι κτηνοτρόφοι της Περιφέρειας Ηπείρου, να προσέρχονται στην αρμόδια Δ.Α.Ο.Κ. της Περιφερειακής τους Ενότητας, προκειμένου να λάβουν γνώση σχετικά με τα στοιχεία της κατανεμηθείσας έκτασης βόσκησης έτους 2018 όπως έχουν διαμορφωθεί από τον ΟΠΕΚΕΠΕ.
Ο κάθε ενδιαφερόμενος, θα πρέπει προσκομίζοντας την αστυνομική του ταυτότητα, να λαμβάνει γνώση και να υπογράφει σε έντυπη κατάσταση για την επιλέξιμη έκταση που του κατανεμήθηκε σε συνολική λίστα κατανομής (με όλους τους δικαιούχους και τις εκτάσεις που τους κατανεμήθηκαν).
Επισημαίνεται πως κτηνοτρόφοι, οι οποίοι δεν ανταποκρίνονται στην παρούσα ειδοποίηση της Περιφέρειας Ηπείρου εντός τριάντα (30) ημερών, θεωρείται ότι αποδέχονται την κατανομή ως έχει και χάνουν το δικαίωμα για αίτηση - ένσταση χωροταξικής ανακατανομής για το επόμενο έτος.
Πληροφορίες για τους δήμους του νομού Θεσπρωτίας:
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
Δ.Α.Ο.Κ. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
Τμήμα Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής
Γραφείο 40

Τηλ. 2665360159
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου