Στιγμές που προάγουν τα ιδεώδη του Ολυμπισμού χάρισε στους αθλητές του Απόλλωνα Πρέβεζας ο Μιχάλης Μουρούτσος | Epirus World

Στιγμές που προάγουν τα ιδεώδη του Ολυμπισμού χάρισε στους αθλητές του Απόλλωνα Πρέβεζας ο Μιχάλης Μουρούτσος

Την ευκαιρία να δουν από κοντά, να θαυμάσουν, να συνομιλήσουν και να προπονηθούν με έναν Χρυσό Ολυμπιονίκη, είχαν οι αθλητές του Απόλλωνα Πρέβεζας. 

Στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου (Ακράγαντος 10, Πρέβεζα – Λευκαδίτικα) πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 18 και το Σάββατο 19 Ιανουαρίου, σεμινάριο αγωνιστικού Τάε Κβον Ντο (W.T.F) , στο οποίο δάσκαλος ήταν ο Χρυσός Ολυμπιονίκης του Σίδνεϊ, Μιχάλης Μουρούτσος.
Από τον Μιχάλη Μουρούτσο, οι αθλητές του Απόλλωνα έμαθαν από πρώτο χέρι τις τεχνικές, αλλά και τα «μυστικά» ενός Ολυμπιονίκη, αφού ο ίδιος τους ανέλυσε διεξοδικά, όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένας αθλητής για να γίνει πρωταθλητής.
Σε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στο σεμινάριο απονεμήθηκαν διπλώματα και την απονομή έκανε ο ίδιος ο Χρυσός Ολυμπιονίκης.
Όπως δήλωσε στο mypreveza.gr ο προπονητής του Απόλλωνα Πρέβεζας Κώστας Ευσταθίου, στο μέλλον θα ακολουθήσουν και άλλα τέτοιου είδους σεμινάρια, που προάγουν τα ολυμπιακά και αθλητικά ιδεώδη, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους αθλητές να μάθουν τις αξίες του Ολυμπισμού.
  • Γνωρίστε από κοντά το Ολυμπιακό taekwondo
  • Ηλικίες από 3 ετών
  • Τα πρώτα μαθήματα προσαρμογής δωρεάν
  • Δώρο η Στολή
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ – Πολεμικές Τέχνες
Προπονητής : Ευσταθίου Κωνσταντίνος Κ.
Διεύθυνση: Ακράγαντος 10, Πρέβεζα – Λευκαδίτικα
Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2682061196
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου