Στο στόχαστρο του ΠΑΣ Γιάννινα ο Μάνος | Epirus World

Στο στόχαστρο του ΠΑΣ Γιάννινα ο Μάνος

Η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα αναζητεί έναν επιθετικό για να τονώσει την γραμμή κρούσης της ομάδας του Γιάννη Πετράκη και στο μετεγγραφικό της στόχαστρο φέρεται να έχει μπει το όνομα του Δημήτρη Μάνου.

Η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα αναζητεί έναν επιθετικό για να τονώσει την γραμμή κρούσης της ομάδας του Γιάννη Πετράκη και στο μετεγγραφικό της στόχαστρο φέρεται να έχει μπει το όνομα του Δημήτρη Μάνου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η ομάδα των Ιωαννίνων έχει εντάξει το όνομα του Έλληνα επιθετικού στη μετεγγραφική της λίστα και αν αποφασιστεί από τον Ολυμπιακό η παραχώρησή του με τη μορφή δανεισμού, τότε θα κινηθεί για την απόκτησή του. Ο Γιάννης Πετράκης φέρεται να έχει εισηγηθεί θετικά για την απόκτηση του συγκεκριμένου παίκτη, καθώς θεωρεί πως μπορεί να δώσει λύσεις στο θέμα του σκοραρίσματος για την ομάδα του. Ενδιαφέρον για τον παίκτη φέρονται να έχουν εκδηλώσει επίσης οι ΟΦΗ και Πανιώνιος. 
novasports
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου