Το μήνυμα από Ιλιάδα του Τσιτσιπά και η «τρέλα» της Σάκκαρη. Ενθουσιασμένοι οι Έλληνες τενίστες με τις νίκες τους στο Αυστραλιανό Όπεν | Epirus World

Το μήνυμα από Ιλιάδα του Τσιτσιπά και η «τρέλα» της Σάκκαρη. Ενθουσιασμένοι οι Έλληνες τενίστες με τις νίκες τους στο Αυστραλιανό Όπεν

Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη γράφουν με χρυσά γράμματα ιστορία στο Αυστραλιανό Όπεν 2019, καθώς και οι δύο προκρίθηκαν στους «32» της διοργάνωσης και βάσει δυναμικότητας των αντιπάλων τους, μπορούν να ελπίζουν ότι θα φτάσουν ακόμη πιο μακριά.
Ο Τσιτσιπάς επιβλήθηκε με 3-1 σετ του Βίκτορ Τροΐτσκι κι άκουσε πάλι συνθήματα από τους Έλληνες, που πανηγύριζαν και εκείνοι την επιτυχία του. Ο νεαρός τενίστας έστειλε το μήνυμά του μέσω Instagram, χρησιμοποιώντας μια φράση από την Ιλιάδα.
«Εις οιωνός άριστος, αμύνεσθαι περί πάτρης» ήταν η λεζάντα με την οποία συνόδευσε ο Τσιτσιπάς τη φωτογραφία που «ανέβασε» στο προφίλ του, μετά τη νίκη του επί του Τροΐτσκι.
Στο ίδιο μουντ και η Σάκκαρη, η οποία επικράτησε με 2-0 σετ της Αυστραλής Άσλεϊ Μπάρτι. Η 23χρονη δεν έκρυψε και εκείνη τη χαρά της για την πρόκριση, αλλά και την υποστήριξη των Ελλήνων της Αυστραλίας. «Ουάου. Αυτό ήταν ΤΡΕΛΟ παιδιά. Δεν μπορώ να σας ευχαριστήσω αρκετά. Σας περιμένω την Παρασκευή», ήταν το μήνυμά της μέσω Instagram.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου