Γιάννενα: Μία ακόμη δύσκολη μέρα… | Epirus World

Γιάννενα: Μία ακόμη δύσκολη μέρα…

Μικρές λίμνες σε δρόμους και πεζοδρόμια δημιουργεί το χιόνι που λιώνει από την βροχή στην πόλη των Ιωαννίνων. Η ολισθηρότητα είναι μεγάλη και απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή τόσο από τους οδηγούς όσο και από τους πεζούς. Τα νερά μετατρέπουν κατά διαστήματα σε ποτάμια πολλά σημεία της πόλης κάνοντας και την επόμενη μέρα της έντονης χιονόπτωσης εξαιρετικά δύσκολη. Οι βροχοπτώσεις θα συνεχιστούν, κατά διαστήματα μάλιστα αναμένεται να είναι έντονες. Φυσικά το…. καλό της υπόθεσης είναι ότι η βροχή λιώνει το χιόνι που υπό άλλες συνθήκες θα κρατούσε για μέρες υπό ομηρία το λεκανοπέδιο.

Στα ορεινά της Ηπείρου η κατάσταση παραμένει πολύ δύσκολη καθώς το χιόνι ξεπερνά ακόμη και το ένα μέτρο.

Στις περισσότερες περιοχές το ύψος της χιονόπτωσης είναι πάνω από εξήντα εκατοστά ενώ καταγράφονται ακόμη προβλήματα στην ηλεκτροδότηση.

Δεκάδες μηχανήματα δουλεύουν και σήμερα απομακρύνοντας τεράστιες ποσότητες χιονιού από το οδικό δίκτυο ενώ επί ποδός βρίσκονται συνεργεία της ΔΕΗ που εργάζονται για την αντιμετώπιση προβλημάτων που άφησε η κακοκαιρία.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου