Διασυρμός από την ΑΕΚ, ένταση κι αποδοκιμασίες στο γήπεδο | Epirus World

Διασυρμός από την ΑΕΚ, ένταση κι αποδοκιμασίες στο γήπεδο

Απογοητευμένοι και αγανακτισμένοι έφυγαν ακόμη και από το ημίχρονο οι οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννινα οι οποίοι είδαν την ομάδα τους να διασύρεται από την ΑΕΚ στο εθνικό στάδιο των Ζωσιμαδών. Ο ΠΑΣ ηττήθηκε με 4-0 ενώ σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν στάθηκε με αξιώσεις απέναντι στην αντίπαλό του. Οι φίλαθλοι θύμωσαν, εκνευρίστηκαν και αρκετοί αποχώρησαν κάνοντας καυστικά σχόλια τόσο μεταξύ τους όσο και στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο φετινός ΠΑΣ δεν θυμίζει σε τίποτα… Άγιαξ και ο χρόνος που απομένει μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος δεν είναι σίγουρα αρκετός για να φέρει αέρα πρωταγωνιστή στα αποδυτήρια της Γιαννιώτικης ομάδας που θα μπορούσε να φτάσει μέχρι τις κερκίδες!

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε εν μέσω αποδοκιμασιών από τους Γιαννιώτες. Αξιοσημείωτο είναι ότι στο ημίχρονο οπαδοί του ΠΑΣ επιχείρησαν να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια.

Η ομάδα τους πραγματοποίησε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις των τελευταίων ετών με το πρώτο ημίχρονο όπου σημειώθηκαν και τα τέσσερα τέρματα να είναι εφιαλτικό.

Με την ολοκλήρωση του παιχνιδιού έγινε ολοφάνερο ότι ο κόσμος του ΠΑΣ βράζει, αναζητώντας ευθύνες για την απογοητευτική εικόνα της ομάδας από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Για την ιστορία το τελικό 4-0 γράφτηκε δυο γκολ του Πόνσε, ένα του Μάνταλου με πέναλτι κι ένα αυτογκόλ (Μιχαήλ), όλα στο α΄ ημίχρονο.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου