Σκότωσε την ερωμένη του, της έβγαλε την καρδιά και χαμογελούσε | Epirus World

Σκότωσε την ερωμένη του, της έβγαλε την καρδιά και χαμογελούσε

Ένα αποτρόπαιο έγκλημα με θύμα μια τρανσέξουαλ και θύτη έναν 20χρονο άνδρα συγκλονίζει τη Βραζιλία. Όχι τόσο για τη βιαιότητα της δολοφονίας, όχι τόσο επειδή ο δολοφόνος έβγαλε την καρδιά του θύματος και την έβαλε σε μια γυάλα σε ένα ράφι επάνω από το κρεβάτι του. Συγκλονίζει και σοκάρει ο τρόπος που ο δολοφόνος αντιμετωπίζει το έγκλημα του. Με ένα μόνιμο ειρωνικό χαμόγελο. Σαν να μη σκότωσε έναν άνθρωπο, ο Σάντος ντε Ολιβέιρα 20 χρονών χαμογελάει συνέχεια μπροστά στις κάμερες και τους δημοσιογράφους που τον ρωτούν για τη δολοφονία που διέπραξε. Ατάραχος σαν να μην έχει συμβεί το παραμικρό.

Το έγκλημα έγινε στην πόλη Ζαρντίμ Μαρίσα στη νοτιοδυτική Βραζιλία. Σε ένα μπαρ ο Σάντος γνώρισε μια τρανσέξουαλ με την οποία έφυγαν το βράδυ μαζί. Αφού έκαναν σεξ ο Σάντος δολοφόνησε την Ντα Σίλβα με φριχτό τρόπο. Μόλις ολοκλήρωσε την πράξη του έμπηξε το μαχαίρι στο στήθος της, το άνοιξε και έβγαλε έξω την καρδιά της που την τοποθέτησε σε μια γυάλα επάνω στο ράφι του υπνοδωματίου του.

Επίσης έκλεψε από την τσάντα του θύματος 65 δολάρια και στη συνέχεια επιχείρησε να εξαφανίσει το πτώμα. Δεν τα κατάφερε και η αστυνομία οδηγήθηκε στα ίχνη του λίγες μέρες μετά. Τον συνέλαβε ως βασικό ύποπτό. Ο 20χρονος άνδρας όποια στιγμή έβλεπε κάμερες μπροστά του χαμογελούσε ειρωνικά και παραδεχόταν την πράξη του.
topontiki
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου