Σ.Κ Νικόπολη-Πρωτέας Γρεβενών , την Κυριακή, στο ΔΑΚ Πρέβεζας- "Μάχη" για παραμονή από παίκτες και Διοίκηση | Epirus World

Σ.Κ Νικόπολη-Πρωτέας Γρεβενών , την Κυριακή, στο ΔΑΚ Πρέβεζας- "Μάχη" για παραμονή από παίκτες και Διοίκηση

Τον Πρωτέα Γρεβενών που βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας ( που ισοβαθμεί με τον ΠΑΣ Γιάννινα) θα υποδεχτεί ο Σ.Κ Νικόπολη την Κυριακή 13 Ιανουαρίου και ώρα 5 το απόγευμα, στο ΔΑΚ Πρέβεζας στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Ανδρών. Η ομάδα της Πρέβεζας βρίσκεται στην 13η θέση της βαθμολογικής κατάταξης του 3ου ομίλου, έχοντας ρεκόρ 1-8 (νίκες-ήττες) και 10 βαθμούς. Σύμφωνα με τη Διοίκηση της ομάδας οι παίκτες θέλουν να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις και στα θετικά αποτελέσματα, να δείξουν το καλό τους πρόσωπο και με την υποστήριξη των φίλων της ομάδας ,να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους για να υπερασπιστούν την έδρα και να διεκδικήσουν τη νίκη που θα τους βοηθήσει σημαντικά στη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία. Καλώντας τους φίλους της ομάδας να βρεθούν την Κυριακή στις κερκίδες του ΔΑΚ Πρέβεζας, να στηρίξουν την ομάδα με την παρουσία τους και με το χειροκρότημα τους να δώσουν ώθηση στις προσπάθειες των παικτών σε αυτό το δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι για τη μάχη της παραμονής.
Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου