Κλειστά τα σχολεία στο Δήμο Ιωαννιτών | Epirus World

Κλειστά τα σχολεία στο Δήμο Ιωαννιτών

Τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς θα… παρατείνουν μαθητές και εκπαιδευτικοί στα Γιάννινα καθώς τα σχολεία του Δήμου δεν θα ανοίξουν αύριο Τρίτη 8 Ιανουαρίου. Η απόφαση ελήφθη το μεσημέρι από το Δήμο Ιωαννιτών και μετά από δύο διαδοχικές συσκέψεις που πραγματοποιήθηκαν από το πρωί. Το στοιχείο που μέτρησε ιδιαίτερα για την λήψη της απόφασης να μείνουν τα σχολεία κλειστά, πέντε μέρες μετά την χιονόπτωση, ήταν οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στην περιοχή.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Στην ανακοίνωση που δόθηκε από τον Δήμο Ιωαννιτών αναφέρεται:

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο όλα τα σχολεία (Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) μετά από σύσκεψη των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου και των φορέων της Εκπαίδευσης στα Γιάννενα.

Σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προγνώσεις, η θερμοκρασία αύριο το πρωί θα πέσει στους -11 βαθμούς κελσίου κάτι που από μόνο του καθιστά απαγορευτικό το άνοιγμα των σχολείων.

Με αποκλειστικό γνώμονα την ασφάλεια των μαθητών λοιπόν, αποφασίστηκε να μη λειτουργήσει καμία σχολική μονάδα για αύριο Τρίτη 8 Ιανουαρίου.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου