Μεγάλη ποσότητα λαθραίων τσιγάρων στο Λιμάνι Ηγουμενίτσας | Epirus World

Μεγάλη ποσότητα λαθραίων τσιγάρων στο Λιμάνι Ηγουμενίτσας

Μεγάλη ποσότητα λαθραίων τσιγάρων έπεσε στα χέρια των ανδρών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας. Νταλίκα με Βουλγάρικες πινακίδες και Έλληνα οδηγό ήταν αυτή που κίνησε τις υποψίες όταν έφτασε στο λιμάνι. Και όχι άδικα καθώς από τον έλεγχο που ακολούθησε, αποκαλύφθηκε το παράνομο φορτίο. 14.880 πακέτα τσιγάρα που προορίζονταν για τις αγορές της Ευρώπης. Οι άνδρες του Λιμεναρχείου έκαναν φύλο και φτερό την νταλίκα και εντόπισαν την κρύπτη που είχε δημιουργηθεί στο όχημα. Ο 47χρονος οδηγός της νταλίκας συνελήφθη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος, από τον έλεγχο που έγινε, διαπιστώθηκε ότι μεταξύ του σασί του επικαθήμενου και του ξύλινου πατώματος αυτού, υπήρχε ειδικά κατασκευασμένη κρύπτη.

Εκεί υπήρχαν επιμελώς κρυμμένα, δεκατέσσερις χιλιάδες οκτακόσια ογδόντα (14.880) πακέτα τσιγάρων διαφόρων επωνυμιών, τα οποία δεν έφεραν την ένσημη ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το Φ/Γ όχημα καθώς και η ποσότητα των τσιγάρων.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου