Δώδεκα μνημεία και κτίρια είδαν φως χάρις τον Σύνδεσμο Ηλεκτρολόγων και τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Πρέβεζα» | Epirus World

Δώδεκα μνημεία και κτίρια είδαν φως χάρις τον Σύνδεσμο Ηλεκτρολόγων και τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Πρέβεζα»

Τα μνημεία , οι ιστορικοί τόποι και χώροι , τα αγάλματα , οι προτομές , τα κτίρια κ.λ.π. <ζωγραφίζουν> το ιστορικό παρελθόν κάθε περιοχής με τις αλήθειες και τους μύθους της.
Αποτελούν μέρος της ταυτότητας κάθε τόπου και είναι ένα καθρέπτισμα του εαυτού μας , που δεν αφορά μόνο το παρελθόν , αλλά το παρόν και το μέλλον.

Με οδηγό τα παραπάνω και στο μέτρο των δυνατοτήτων του ο Πολιτιστικός Σύλλογος <ΠΡΕΒΕΖΑ> με την ουσιαστική βοήθεια και συνεργασία του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων της πόλης μας και του Προέδρου του κ. Σταύρου Κώστα καθώς και την θετική κατανόηση του Δήμου , προχώρησε στον φωτισμό των παρακάτω μνημείων και κτιρίων , δίνοντας μια διαφορετική ανάσα στο νυχτερινό οργανισμό της πόλης.
Η διάσωση, η αποκατάσταση, η συντήρηση και η διατήρησή τους σε άριστη κατάσταση είναι καθήκον και χρέος του κράτους και των τοπικών θεσμών υλοποιούμενα με πράξεις και όχι με λόγια.
Ο σεβασμός και η προστασία τους είναι υποχρέωση όλων μας και από την εικόνα τους κρίνεται κάθε τοπική κοινωνία.

Επαινούμε και ευχαριστούμε τον Σύνδεσμο Ηλεκτρολόγων και τον Πρόεδρό τους για την σημαντική και αθόρυβη προσφορά τους στην αστική αισθητική της ιστορίας της πόλης μας.

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου <ΠΡΕΒΕΖΑ>
Πηγή
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου