Γλίτωσε από το δάγκωμα του σκύλου, δαγκώθηκε από την… ιδιοκτήτριά του | Epirus World

Γλίτωσε από το δάγκωμα του σκύλου, δαγκώθηκε από την… ιδιοκτήτριά του

Η αστυνομία της Καλιφόρνια συνέλαβε μια ιδιοκτήτρια σκύλου καθώς δάγκωσε μια γυναίκα που επιτέθηκε στον σκύλο της με σπρέι πιπεριού σε πάρκο του Σαν Φρανσίσκο.
Η 19χρονη Alma Cadwalader είχε βγάλει βόλτα τα δυο σκυλιά της, ένα μικρόσωμο και ένα μεγαλόσωμο, διασταύρωση με ροτβάιλερ, όπως μας λέει η έκθεση της αστυνομίας, αν και δεν είναι σαφές ποιο από τα σκυλιά αγρίεψε.
Η αστυνομία ισχυρίζεται πως το σκυλί πήγε να δαγκώσει το θύμα, το οποίο έκανε τζόκινγκ στο πάρκο, εκείνη τρόμαξε και προσπάθησε να το απωθήσει με σπρέι πιπεριού, εξαγριώνοντας την ιδιοκτήτριά του, που της επιτέθηκε και τη δάγκωσε.
Η Cadwalader «εξαγριώθηκε», είπε ο εκπρόσωπος του τοπικού αστυνομικού τμήματος στον σταθμό KTLA, «έριξε κάτω και χτύπησε το θύμα πολλές φορές. Όταν το θύμα προσπάθησε να διώξει από πάνω της τη δράστρια, εκείνη δάγκωσε το χέρι της γυναίκας, προκαλώντας σοβαρά τραύματα».
«Η ύποπτη δάγκωσε το θύμα. Ήταν μόνο άνθρωπος εναντίον ανθρώπου, κανένα σκυλί δεν πήρε μέρος», επιβεβαίωσε και ο αστυνόμος Terrence Cotcher.
Η Cadwalader κατηγορείται ακόμα και για κλοπή, καθώς πήρε μαζί της το σπρέι πιπεριού του θύματος…(newsbeast)
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου