Κινηματογραφικό σκηνικό το Ζαγόρι! Πρωταγωνιστής ο Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον | Epirus World

Κινηματογραφικό σκηνικό το Ζαγόρι! Πρωταγωνιστής ο Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον

Στις 18 Φεβρουαρίου θα ξεκινήσουν στο Ζαγόρι, τα γυρίσματα μιας μεγάλης παραγωγής που φιλοδοξεί τους επόμενους μήνες να κατακτήσει τους κινηματογράφους και τους σινεφίλ. Πρόκειται για αμερικανική περιπέτεια, το σενάριο της οποίας παραμένει επτασφράγιστο μυστικό. Θα σκηνοθετεί ο ανερχόμενος Ιταλός Ferdinando cito Filomarino, ο οποίος έχει αρκετές διακρίσεις στην χώρα του και σε πρωταγωνιστή θα είναι ο γνωστός Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον, ο οποίος παίζει στην ταινία «Παρείσφρηση», υποψήφια για Όσκαρ! Τις ημέρες αυτές κλιμάκιο από την παραγωγή βρίσκεται στο Ζαγόρι και επιλέγει πολύ προσεκτικά τους χώρους που θα γίνουν τα γυρίσματα.

Διαμένουν στο ξενοδοχείο «Κάδι» στο Τσεπέλοβο και στις συναντήσεις που έχουν με τους κατοίκους της περιοχής δεν κρύβουν τον ενθουσιασμό τους για τις εικόνες που αντικρίζουν.
Ο βασικός κορμός των γυρισμάτων θα γίνει στο Τσεπέλοβο, στο Δίλοφο, στο Σκαμνέλι, στο Μονοδέντρι και στο σημείο Οξιά που προσφέρει πανοραμική και εντυπωσιακή θέα στο φαράγγι του Βίκου.
Οι ηθοποιοί προβλέπεται να μείνουν μέχρι τις 8 Μαρτίου, τα γυρίσματα δηλαδή θα διαρκέσουν ένα εικοσαήμερο, με ανοιχτό το ενδεχόμενο της παράτασης αν ο καιρός δεν σταθεί σύμμαχος.
Πρόκειται για μία μεγάλη παραγωγή που μετατρέπει το Ζαγόρι σε κινηματογραφικό σκηνικό και σίγουρα θα αποτελέσει τεράστια διαφήμιση για την περιοχή.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου