Ανακαλούνται τέσσερις παρτίδες φαρμάκου για την υπέρταση | Epirus World

Ανακαλούνται τέσσερις παρτίδες φαρμάκου για την υπέρταση

Με σημερινή της ανακοίνωση η φαρμακευτική εταιρεία ELPEN Α.Ε γνωστοποιεί ότι προχώρησε σε "εθελοντική ανάκληση συγκεκριμένων παρτίδων" φαρμάκων της, τα οποία χορηγούνται για τον έλεγχο της πίεσης του αίματος.
Όπως επισημαίνουν από την εταιρεία, με την οποία επικοινώνησε το Iatropedia.gr, πρόκειται για εντελώς προληπτική ανάκληση, καθώς κανένας κίνδυνος για την δημόσια υγεία δεν υπάρχει υποψία ότι θα υπάρξει από τα συγκεκριμένα φάρμακα.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ELPEN Α.Ε.:

Στo πλαίσιo της υπευθυνότητας που χαρακτηρίζει την επιχειρησιακή μας δράση, η ELPEN Α.Ε προχώρησε προληπτικά στην εθελοντική ανάκληση συγκεκριμένων παρτίδων των προϊόντων Lucidel και Lucidel Plus.
Πρόκειται για τις παρακάτω 4 παρτίδες από τις 187 που έχουν συνολικά διατεθεί στην ελληνική αγορά, η αντικατάσταση των οποίων είναι ήδη σε εξέλιξη, διασφαλίζοντας την επάρκεια της αγοράς.
υπέρταση
Η ανάκληση προέκυψε στο πλαίσιο διερεύνησης σε παγκόσμιο επίπεδο νέων δεδομένων ως προς τις προδιαγραφές της συγκεκριμένης κατηγορίας πρώτων υλών.
Η ELPEN έχει προβεί σε όλες τις απαιτούμενες Κανονιστικές Ενέργειες.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου