Την ανεξαρτητοποίησή της από τη "Δημοτική Συνεργασία" ανακοίνωσε η δημοτική σύμβουλος Παρθενία Καζάκου | Epirus World

Την ανεξαρτητοποίησή της από τη "Δημοτική Συνεργασία" ανακοίνωσε η δημοτική σύμβουλος Παρθενία Καζάκου

Την ανεξαρτητοποίηση της από τη "Δημοτική Συνεργασία" ανακοίνωσε στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας η Δημοτική Σύμβουλος και πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Παρθενία Καζάκου. Η κ. Καζάκου επανέφερε τα ζητήματα που έχει θέσει κατά καιρούς προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, υποστηρίζοντας ότι οι απαντήσεις δε την καλύπτουν γεγονός που την κάνει να παραιτηθεί από την παράταξη της Δημοτικής Συνεργασίας. 

"Όλα αυτά δεν αποτελούν προσωπική διάσταση και διαμάχη μεταξύ εμένα και του κ. Συγκούνα, αλλά είναι διαφορές πολιτικής στάσης σε θέματα του δήμου" είπε μεταξύ άλλων η κ.Καζάκου , δηλώνοντας παράλληλα ότι παρά την ανεξαρτητοποίησή της από τον συνδυασμό παραμένει δημοτική σύμβουλος σεβόμενη τους πολίτες που την τίμησαν με την ψήφο τους. Την ίδια στιγμή ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου απαντώντας σε ερώτηση του Επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Σταύρου Αμάραντου σημείωσε μεταξύ άλλων ότι έχει δώσει απαντήσει τρεις φορές στην κ. Καζάκου. 

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαΐλης, ευχήθηκε στην κ. Καζάκου καλή επιτυχία στις επόμενες κινήσεις της ,όποιες κι αν είναι αυτές, τονίζοντας ότι η εμπιστοσύνη του τόσο στην σημερινή όσο και στις προηγούμενες διοικήσεις του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου είναι δεδομένη και ο ίδιος δεν παρενέβη ποτέ στο έργο τους.
Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου