Μέλος ΜΚΟ που δραστηριοποιείται στην Ήπειρο ο Άγγλος που συνελήφθη στον Έβρο | Epirus World

Μέλος ΜΚΟ που δραστηριοποιείται στην Ήπειρο ο Άγγλος που συνελήφθη στον Έβρο

Σε βρετανική Μη Κυβερνητική Οργάνωση εργαζόταν ο Άγγλος που συνελήφθη μαζί με έναν Έλληνα υπαξιωματικό να φωτογραφίζουν περιοχές σε απαγορευμένη ζώνη του Έβρου. Στο υλικό που έχει κατασχεθεί εκτός από φωτογραφίες σε περάσματα προσφύγων περιλαμβάνονται και ναρκοπεδίων. Και οι δύο έχουν οδηγηθεί στο δικαστήριο της Ορεστιάδας. Κατά την σύλληψή τους φορούσαν πολιτικά ρούχα και ισχυρίστηκαν ότι έκαναν τουρισμό στην περιοχή. Ο υπαξιωματικός υπηρετεί στην Ημαθία, όπου λειτουργεί ένας ακόμη καταυλισμός υπό την ευθύνη της ίδιας Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης.

Η ίδια οργάνωση έχει υπό την ευθύνη της συνολικά πέντε Κέντρα Φιλοξενίας Προσφύγων. Μεταξύ αυτών και τρία από τα μεγαλύτερα που λειτουργούν στην Ήπειρο. Τον Κατσικά, τα Δολιανά και την Φιλιππιάδα.

Μέχρι στιγμής από τους υπεύθυνους της ΜΚΟ δεν υπάρχει καμία επίσημη αντίδραση για την σύλληψη του νεαρού Άγγλου στον Έβρο.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου