Ισχυροί άνεμοι σαρώνουν το λεκανοπέδιο… Ποδαρικό με κακοκαιρία η νέα χρονιά | Epirus World

Ισχυροί άνεμοι σαρώνουν το λεκανοπέδιο… Ποδαρικό με κακοκαιρία η νέα χρονιά

Αισθητή σε ολόκληρη την Ήπειρο είναι η μεταβολή του καιρού. Οι τελευταίες ώρες του 2018 περνούν με πολύ κρύο, ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά αλλά και ισχυρούς ανέμους που σαρώνουν το λεκανοπέδιο Ιωαννίνων καθώς και άλλες περιοχές. Οι ισχυροί βορειοανατολικοί άνεμοι θα είναι βασικό χαρακτηριστικό του καιρού και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς. Από τη νύχτα και τις πρωινές ώρες αναμένεται να γίνουν πιο έντονες και οι χιονοπτώσεις. Αποτέλεσμα των ισχυρών ανέμων είναι και οι εικόνες της φουρτουνιασμένης Παμβώτιδας… Ο κυματισμός έντονος και τα νερά βγαίνουν στη στεριά.. Οι ίδιες εικόνες έχουν την άγρια ομορφιά τους την οποία απολαμβάνουν τολμηροί τουρίστες που βρίσκονται στην περιοχή.

Η δεύτερη ημέρα του έτους θα επιφυλάξει βελτίωση του καιρού από την Πέμπτη όμως αναμένεται νέο κύμα κακοκαιρίας το οποίο θα έχει ως βασικό χαρακτηριστικό τις έντονες χιονοπτώσεις.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου