Θερμή νύχτα στο Κέντρο Φιλοξενίας του Κατσικά… Καβγάδες, ξυλοδαρμοί και φωτιά! | Epirus World

Θερμή νύχτα στο Κέντρο Φιλοξενίας του Κατσικά… Καβγάδες, ξυλοδαρμοί και φωτιά!

Θερμά επεισόδια σημειώθηκαν τα ξημερώματα στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στον Κατσικά. Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν ήταν πρωτόγνωρες ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι εκείνη την ώρα η μοναδική παρουσία στο Κέντρο ήταν αυτή του ενός και μοναδικού στρατιώτη! Ουδείς από τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις που έχουν την ευθύνη για την λειτουργία τους ενώ δεν υπήρχε καμία παρουσία σεκιούριτι. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν ομάδα Αφγανών επιτέθηκε σε Σύριους που διέμεναν σε ένα από τα προκατασκευασμένα σπίτια. Όπως οι ίδιοι ανέφεραν αρχικά οι Αφγανοί τους ξυλοκόπησαν και στην συνέχεια τους πήραν τα χρήματα που είχαν κι άλλα αντικείμενα.

Όμως τίποτα δεν σταμάτησε εκεί!

Τους οδήγησαν έξω από το κοντέινερ και στη συνέχεια έβαλαν φωτιά!

Οι αρχές ενημερώθηκαν από φύλακες άλλων επιχειρήσεων που βρίσκονται στον Κατσικά για τα τεκταινόμενα στο Κέντρο Φιλοξενίας.

Άμεσα έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.

Οι πυροσβέστες έσβησαν την φωτιά στο προκατασκευασμένο σπίτι ενώ είναι σε εξέλιξη η έρευνα για τα αίτια που προκάλεσαν το θερμό επεισόδιο.

Η συμβίωση Σύριων και Αφγανών πάντως αποδεικνύεται ότι δεν είναι καθόλου εύκολη. Κάθε άλλο μάλιστα.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου