Χιονοπτώσεις στην Ήπειρο… 35 μηχανήματα στους δρόμους | Epirus World

Χιονοπτώσεις στην Ήπειρο… 35 μηχανήματα στους δρόμους

Με τις περισσότερες περιοχές της Ηπείρου να έχουν ντυθεί στα λευκά ξεκίνησε το κύμα κακοκαιρίας για το οποίο είχε προειδοποιήσει η Μετεωρολογική Υπηρεσία. Οι χιονοπτώσεις που σημειώθηκαν δεν είχαν ιδιαίτερη ένταση και μέχρι στιγμής δεν έχουν προκαλέσει σοβαρά προβλήματα. Τις μεγαλύτερες ποσότητες χιονιού έχουν δεχθεί χωριά της Δωδώνης και της Παραμυθιάς!! Ελαφρώς στα λευκά και η πόλη των Ιωαννίνων! Από νωρίς το πρωί η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Ηπείρου έχει «επιστρατεύσει» 35 μηχανήματα για τον αποχιονισμό και την ρίψη αλατιού.

Σημειώνεται ότι στην εθνική οδό Ιωαννίνων Κακαβιάς έχει απαγορευθεί η κίνηση βαρέων οχημάτων κι αυτό γιατί δημιουργήθηκαν προβλήματα στην περιοχή της Ασφάκας και σε άλλα σημεία από νταλίκες που κινούνταν χωρίς αντιολισθητικές αλυσίδες.

Μέριμνα όλων είναι να καθαριστούν οι δρόμοι πριν η περιοχή μπει σε συνθήκες παγετού κάτι που αναμένεται να συμβεί από τις απογευματινές ώρες.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου