Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (31/1) | Epirus World

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (31/1)

Ο Ερμής, κυβερνήτης του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου στον 1ο οίκο. Στα ερωτικά σας και σε θέματα παιδιών θα μιλήσετε με πρωτοτυπία κόντρα στα καθιερωμένα, γεμάτες αυτοπεποίθηση. Ο Ήλιος σε σύνοδο ενισχύει και τονίζει την προσπάθεια με την ικανότητα καλύτερης έκφρασης.
ΚΡΙΟΣ
Ο Ήλιος από τον Υδροχόο είναι σε αδυναμία. Μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις σήμερα. Ακολούθησε τη διαίσθησή σου. Προσοχή στις εξαπατήσεις, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Φρόντισε τον εαυτό σου περισσότερο από κάθε άλλη φορά, γιατί οι σωματικές σου αντοχές εξαντλούνται, χωρίς να το καταλαβαίνεις.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 16, 6.

ΤΑΥΡΟΣ
Το τετράγωνο του Κρόνου παρεμβάλει εμπόδια. Οργανώσου στον εργασιακό τομέα και μην παίρνεις οικονομικά ρίσκα. Το πλανητικό σκηνικό δεν βοηθάει σήμερα τη σωστή επικοινωνία και την εξέλιξη των σχέσεων. Αν είσαι single, η ανασφάλειά σου μπορεί να προκαλέσει διαφωνίες και ρήγματα.
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 15, 8.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα πρέπει να αξιολογήσεις συγκεκριμένα θέματα που θα προκύψουν στον τομέα των επαγγελματικών και της καριέρα σου. Κάποιες αλλαγές που θέλεις να κάνεις ίσως θα πρέπει να τις αναβάλεις για λίγο. Η Σύνοδος της Σελήνης σε ευνοεί. Συζήτησε, επικοινώνησε και ξεκαθάρισε πράγματα σήμερα.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 18.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ένα οικονομικό ή περιουσιακό θέμα θα σε απασχολήσει έντονα σήμερα. Το τετράγωνο του Δία παρεμβάλει εμπόδια. Απόφυγε την υπογραφή συμβολαίων και μην δανείζεις χρήματα. Θα υπάρχουν εναλλαγές συναισθημάτων. Στις σχέσεις σου προσπάθησε να φανείς προσαρμοστική με αυτά που σου ζητούν και να αποφύγεις τις ρήξεις!
Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 15, 10.

ΛΕΩΝ
Σχεδίασε πως θα προωθήσεις τα σχέδιά σου ώστε να γίνουν αποδεκτά και πέρασε στην πράξη. Εκμεταλλεύσου την εύνοια των πλανητών! Απόφυγε να εκφράσεις την άποψή σου ή να ενεργήσεις βιαστικά! Η θέση του Κρόνου από τον 5ο οίκο φέρνει ξεκαθαρίσματα. Ενδεχομένως να προκύψουν οριστικές ρίξεις και να το μετανιώσεις αργότερα.
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 20, 6.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η μέρα είναι καλύτερη και μπορείς να ασχοληθείς με την κοινωνική σου ζωή. Μην αφήνεις προοπτικές ανεκμετάλλευτες. Η σύνοδος του Ηλίου ευνοεί τα αισθηματικά σήμερα! Αν θέλεις να προγραμματίσεις συνάντηση με το αγαπημένο σου πρόσωπο, σήμερα είναι από τις καλές μέρες.
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 15, 12.

ΖΥΓΟΣ
Το τρίγωνο του Άρη συνεργάζεται αρμονικά σήμερα μαζί σου. Αν χρειάζεται να επικοινωνήσεις κάτι στους συνεργάτες σου ή στο κοινό, σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία. Το πλανητικό σύστημα ευνοεί τις σχέσεις σου. Ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσα από το φιλικό περιβάλλον θα σε γοητεύσει αφάνταστα, αν είσαι single.
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 22, 6.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα οικονομικά συνεχίζουν να σε προβληματίζουν για αυτό σήμερα με τη Σελήνη στον Τοξότη φρόντισε να κινηθείς μετρημένα. Αν σήμερα επικοινωνήσεις με το αγαπημένο σου πρόσωπο, μην κολλήσεις σε λεπτομέρειες τόσο γιατί θα τον εκνευρίσεις. Η αρμονία στα αισθήματά σου, μπορεί να διώξει κάθε συννεφάκι που θα παρουσιαστεί προς το βράδυ.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 15, 14.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Χρειάζεσαι συναισθηματική ηρεμία σήμερα. Απόλαυσε την ήρεμη ατμόσφαιρα του σπιτιού σου και την ανάλαφρη επικοινωνία με ανθρώπους που σε αγαπούν. Το τετράγωνο του Κρόνου σε πιέζει. Μη σκαλίζεις το υποσυνείδητό σου και μην ξεθάβεις ενοχές και πάθη. Άσε όμως τη διαίσθησή σου να σε καθοδηγήσει.
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 24, 6.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Σύνοδος του Δία σε ευνοεί σήμερα. Μπορείς να ασχοληθείς τόσο με εμπορικές, όσο και με συγγραφικές και διδακτικές δραστηριότητες με μεγάλη επιτυχία. Το πλανητικό σύστημα σου χαρίζει δύναμη και ζωντάνια. Είναι πολύ πιθανόν να έχεις θετικές εξελίξεις στον οικογενειακό τομέα, ενώ τα πράγματα με το ταίρι σου θα βελτιωθούν σύντομα.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 16, 6.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το τετράγωνο του Άρη παρεμβάλει εμπόδια και καθυστερήσεις, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα. Η επικοινωνία και οι μετακινήσεις δυσκολεύουν αρκετά σήμερα. Μην επιτρέψεις σε τίποτα και σε κανέναν να σε ταράξει άσκοπα και δώσε προτεραιότητες στις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες.
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 17, 6.

ΙΧΘΕΙΣ
Η σύνοδος της Αφροδίτης σε ευνοεί με τον καλύτερο τρόπο. Σήμερα η ενασχόλησή σου με χρηματοοικονομικά θέματα θα είναι επικερδής. Πιθανά κέρδη από επιχειρήσεις σχετικές με γαστρονομικές δραστηριότητες και θέματα ομορφιάς. Με τη συμπαράσταση φίλων ή κοντινών σου ανθρώπων θα μπορέσεις να βάλεις σε τάξη θέματα της προσωπική σου ζωής και να διορθώσεις λάθη του παρελθόντος!
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου