Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (2/1) | Epirus World

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (2/1)

Με τη σύνοδο Ήλιου-Κρόνου αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας!
Κριός
Θέλεις να φύγεις κάπου μακριά αλλά υποχρεώσεις και ευθύνες δεν σε αφήνουν να ξεφύγεις. Μπορείς όμως θαυμάσια να κάνεις συζητήσεις για μακρινά ταξίδια και πολιτισμούς με κάποιον φίλο σου που τα έχει ζήσει και τα βλέπεις μέσα από τα μάτια του! Προσοχή στις εντάσεις στην εργασία, γιατί δεν είναι δύσκολο να φουντώσουν και μάλιστα από μία αδιάφορη σπίθα που εξελίσσεται ραγδαία!
Ταύρος
Ενώ είσαι συγκεκριμένη και δύσκολα αλλάζει απόψεις, θα δεις ότι σήμερα έχεις ευμετάβλητη διάθεση που απορείς και η ίδια. Βασικά δεν ανταποκρίνονται στις επιθυμίες σου όπως θα ήθελες, αλλά και εσύ δε δίνεις το σωστό στίγμα. Τα ερωτικά σου ενώ είναι μεταβλητά, έχουν να σου δείξουν και κάτι θετικό. Και αυτό είναι το ενδιαφέρον των άλλων ακόμα και αν δεν έχει τη μορφή που θα ήθελες. Μην υπερβάλλεις στην εργασία γιατί έχεις ανάγκη από ξεκούραση!
Δίδυμοι
Με τη Σελήνη απέναντι σου η μέρα φέρνει διλήμματα και αν δεν τα κατανοήσεις πλήρως σήμερα, τότε αύριο θα είναι πολύ πιο εμφανή. Ερωτικά σου αρέσει ότι υπάρχει δημιουργική κόντρα και διαφωνίες, και τουλάχιστον διασφαλίζεις ότι προκύπτουν από τη διάθεση των άλλων να σε φέρουν σε πιο ήπια κατάσταση. Επαγγελματικά, οι αποφάσεις σήμερα σίγουρα δε θα πρέπει να είναι οριστικές. Γι’ αυτό πάρε παράταση όπου μπορείς!
Καρκίνος
Είναι κάποιες φορές που είναι καλύτερο να μη μιλάς και κυρίως να μην κλειδώνεις αυτά που λες ώστε να μην μπορείς να τα αλλάξετε. Καλό θα ήταν και να ακούς και να σκέφτεσαι περισσότερο. Ερωτικά, ξέρεις ότι αυτά που θέλεις να αλλάξεις έχουν δυσκολίες αλλά και ιδιαίτερη μεταχείριση. Επαγγελματικά, να είσαι ελαστική με τους συνεργάτες σου και κυρίως να τους αφήνεις να λένε την άποψή τους!
Λέων
Οικονομικές σκοτούρες έχει η σημερινή μέρα και όσο το σκέφτεσαι τόσο πιο επιρρεπής είσαι να κάνεις ένα λάθος ή να πάρεις ένα υψηλού κινδύνου ρίσκο! Ερωτικά, αυτό που νιώθεις δεν το εκφράζεις σωστά και έτσι μην περιμένεις ανάλογη ανταπόκριση. Επαγγελματικά, καλό είναι να φυλάγεσαι και να προσέχεις ανθρώπους που δεν ξέρεις πως αντιδρούν.
Παρθένος
Η Σελήνη από τον Τοξότη σου κλείνει το μάτι και προσπαθεί να φωτίσει τις πιο βαθιές επιθυμίες σου και κυρίως να σε κάνει να σκεφτείς περισσότερο λογικά σχετικά με τα οικογενειακά σου. Έχεις κάνει παραλείψεις σε αυτόν τον τομέα οι οποίες είναι έντονες και όχι τίποτα άλλο δεν μπορείς να τις προσπεράσεις κιόλας. Ερωτικά είσαι ανυπόμονη και περισσότερο βιαστική από όσο συνήθως, οπότε μην περιμένεις και οι άλλοι να τρέξουν στις δικές σου ταχύτητες!
Ζυγός
Ευτυχώς που ξέρεις να συγκρατείσαι, καθώς ξέρεις ότι πρέπει να ξανασκεφτείς κάποια πράγματα και μετά να περάσεις σε δράση. Έχεις εσωτερικές αναζητήσεις γι’ αυτό και αποφασίζεις να απομονωθείς. Μην περιμένεις όμως να αποκατασταθούν τα πράγματα μόνα τους. Ερωτικά, αυτό που φοβάσαι είναι ότι δεν μπορείς να επανέλθεις, ωστόσο ακόμα δεν παίρνεις οριστικές αποφάσεις!
Σκορπιός
Το κοινωνικό σου κουστούμι φορά σήμερα και εξωτερικεύεσαι! Το κακό είναι ότι δεν επιλέγεις σωστές παρέες και μπορεί να νιώσεις ότι χάνεις τον χρόνο σου. Ξέρεις ότι δεν υπάρχει δυνατότητα να συζητήσεις πράγματα που να σε αφορούν. Ερωτικά γνωρίζεις ότι η αναμονή μπορεί να σου βγει σε καλό, παρά να προχωρήσεις άμεσα και να το μετανιώσεις!
Τοξότης
Φιλοξενείς τη σελήνη στο ζώδιο σου σήμερα και σου ξυπνάει επαγγελματικές ανησυχίες αν και με τον Δία στο δικό σου ζώδιο δεν θα έπρεπε ανησυχείς. Πάντως καλό είναι που είσαι σε επιφυλακή. Αν υπάρχει ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ερωτικά καλύτερα να μην ακούσεις τις συμβουλές των φίλων σου αφού είναι πιθανό να σε παρασύρουν σε μία κίνηση αμφίβολου αποτελέσματος. Επαγγελματικά, ξέρεις ότι καλό είναι να κάνεις φιλοσοφικές συζητήσεις αλλά να έχεις τον χρόνο να τις κάνεις.
Αιγόκερως
Ήλιος-Κρόνος μαζί σημαίνουν πείρα, γνώση και εμπειρία και θα πρέπει να απευθυνθείς σε αυτά τα στοιχεία για να λύσεις κάποιες καταστάσεις. Θυμήσου πως είχες διαχειριστεί παρόμοιες καταστάσεις και θα σε βοηθήσει να λύσεις τις παρούσες! Ερωτικά ξέρεις ότι παρέα μπορείτε να είστε πιο αποδοτικοί, αλλά και να υλοποιήσετε κοινούς στόχους. Αν είστε μόνοι, είναι μία ευκαιρία να κάνετε καλές επιλογές.. Επαγγελματικά, πρέπει να αποδεικνύεις τα όσα λες! Λίγη θεωρία και περισσότερη πράξη!
Υδροχόος
Είσαι κάπως νευρική σήμερα καθώς σε ανησυχούν κάποια θέματα της εργασίας σου και εκεί είναι που μπορεί να εμπλακείς σε περιπέτειες από τις οποίες δεν θα ξεμπλέξεις εύκολα. Ένα πρόσωπο στο επαγγελματικό σου περιβάλλον προσπαθεί να σε αγχώσει αλλά δεν τα καταφέρνει..Με τη σύνοδο Ήλιου-Κρόνου ταλαιπωρείς το μυαλό σου με καταστάσεις του παρελθόντος και ήρθε η στιγμή να απελευθερωθείς από αυτό…
Ιχθύες
Τώρα που απαλλάχτηκες από τον Άρη νιώθεις ξαλαφρωμένη και είσαι έτοιμη να βυθιστείς και πάλι στον δικό σου κόσμο μακριά από εντάσεις και διεκδικήσεις. Ωστόσο η επαγγελματική στασιμότητα δεν θα σε εξελίξει ποτέ ήρθε πλέον η εποχή να σταθείς στα δικά σου πόδια σου και να πάρεις από τη ζωή αυτό που σου αξίζει! Τα οικονομικά σου παρουσιάσουν αστάθεια αφού δεν λείπουν τα απρόοπτα έξοδα αλλά τουλάχιστον έμαθες να ελέγχεις!
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου