Τ. Καλογιάννη: «Ιωάννινα 2023… Το μέλλον σήμερα».. Άνοιξε την προεκλογική αυλαία | Epirus World

Τ. Καλογιάννη: «Ιωάννινα 2023… Το μέλλον σήμερα».. Άνοιξε την προεκλογική αυλαία

«Ιωάννινα 2023… Το μέλλον σήμερα»… Παρουσιάζοντας το όνομα και το έμβλημα της παράταξης η Τατιάνα Καλογιάννη άνοιξε την προεκλογική αυλαία. Με έμπνευση, όπως είπε, από τον Κώστα Φρόντζο, συστήθηκε ως υποψήφια δήμαρχος Ιωαννίνων. Στην πρεμιέρα παραβρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Αλέκος Καχριμάνης, περιφερειακοί σύμβουλοι, κομματικά στελέχη της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων, αυτοδιοικητικοί της Ηπείρου και άλλοι. Παρόντα και στελέχη της παράταξης του Νίκου Γκόντα και του Παντελή Κολόκα, εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι, οι οποίοι φαίνεται ότι συστρατεύονται υπό την Τατιάνα Καλογιάννη. Την υποψήφια δήμαρχο προλόγισε η Δήμητρα Ηγουμενίδη εκ μέρους, όπως ανέφερε όλων των υποψηφίων του συνδυασμού.

Η Τατιάνα Καλογιάννη αφού συστήθηκε στο κοινό ως επαγγελματίας και επιστήμονας  και αναφέρθηκε τόσο στον Αλέκο Καχριμάνη όσο και στην μακρά πολιτική διαδρομή της οικογένειά της, ζήτησε από το κοινό να παρακολουθήσουν όλοι μαζί ένα βίντεο.
Στο βίντεο καταγράφονταν το έργο της στην Περιφέρεια Ηπείρου και μεταξύ των άλλων μίλησαν για την ίδια ο Κώστας Αγοραστός, ο Στέργιος Πιτσόρλας, ο Νίκος Μαντζούφας, ο Κωστής Χατζηδάκης . Εξήραν το έργο της και ο τελευταίος προέβλεψε ότι θα είναι μια πολύ καλή δήμαρχος.
Το έργο που προβλήθηκε ιδιαίτερα ήταν η μονάδα απορριμμάτων, οι πολιτιστικές διαδρομές , το ΕΣΠΑ, οι μεταφορές, τα ενεργειακά.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους βασικούς λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση να διεκδικήσει το αξίωμα του δημάρχου. Σε αυτούς περιλαμβάνονται οι δυνατότητες που έχει ο δήμος, η σημερινή του κατάσταση, η διάθεση νέων και έμπειρων στελεχών να συμπορευτούν μαζί της, οι υφιστάμενες χρηματοδοτικές πηγές και κυρίως η αγάπη της για την πόλη.
Η κ. Καλογιάννη άσκησε κριτική στην παρούσα Δημοτική Αρχή  τονίζοντας ότι «η πρωτοβάθμια τοπική αυτοδιοίκηση έχασε την ευκαιρία να αποδείξει ότι μπορεί να αναλάβει τον ρόλο του πρωταγωνιστή».
Παρουσιάζοντας το έμβλημα της παράταξης, που είναι το περίγραμμα του Δήμου και το όνομα «Ιωάννινα 2023, Το μέλλον σήμερα» υπογράμμισε ότι μία θητεία είναι αρκετή για να μπουν οι βάσεις της αναγέννησης στο δήμο.
«Δεν ζητούμε λευκή επιταγή, χωρίς ημερομηνία λήξης.
Η τετραετία που αναφερόμαστε είναι αρκετή και για να υλοποιήσουμε τα έργα που είναι αναγκαία σήμερα και για να καθορίσουμε με εδραίο και βάσιμο τρόπο τα έργα που θα διαμορφώσουν την επόμενη δεκαετία.
Δεν γνωρίζουμε τι σημαίνει πολιτικό κόστος, γι’ αυτό και δεν έχουμε κανέναν δισταγμό να ορίσουμε το χρόνο που θα κριθούμε.
Μία θητεία, για μας, είναι ο ελάχιστος αλλά και ο μέγιστος χρόνος για την συνεισφορά σε μία πολιτική θέση τέτοιας κλίμακας.
Τέσσερα χρόνια είναι αρκετά για να θέσουμε τις βάσεις αναγέννησης της πόλης μας», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.
Η κ. Καλογιάννη παρουσίασε οκτώ προγραμματικούς  άξονες και έκανε γνωστό ότι στην επόμενη ανοιχτή συγκέντρωση θα γίνει η παρουσίαση των υποψηφίων.
«Ζητούμε ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση που θα προκύψει από την μαζική συμμετοχή σας στις εκλογές του Μαΐου, και την στήριξη στο σχέδιο μας», κατέληξε στην ομιλία της.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου