Ποδοσφαιρική αρχή για το 2019 με Κύπελλο | Epirus World

Ποδοσφαιρική αρχή για το 2019 με Κύπελλο

Τέσσερα ματς της φάσης των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας κατεβαίνουν σήμερα στη σέντρα με την αναμέτρηση της Ξάνθης με τον Ολυμπιακό να είναι αυτή που ξεχωρίζει.

Έπειτα από τρεις εβδομάδες απραξίας λόγω της αγωνιστικής που είχε αναβληθεί και την περίοδο των γιορτών η μπάλα επιστρέφει και η αρχή για το 2019 γίνεται με τα πρώτα παιχνίδια της φάσης των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας.
Καιρού επιτρέποντος, καθώς ο χιονιάς έχει «χτυπήσει» την Ελλάδα, το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τέσσερα παιχνίδια. Η αρχή γίνεται στα Γιάννινα με τον ΠΑΣ να υποδέχεται τον Πανιώνιο, ένα ματς ωστόσο που είναι πιθανό να αναβληθεί λόγω του παγετού που επικρατεί στην Ήπειρο με τις θερμοκρασίες τη νύχτα να φτάνουν ακόμα και 10 βαθμούς κάτω από το μηδέν.
Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην Πάτρα για να αντιμετωπίσει την Παναχαϊκή εν μέσω της μεταγραφικής υπόθεσης του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, με τον «Δικέφαλο» να επιθυμεί να καθαρίσει την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι.
Το πιο ενδιαφέρον ματς του σημερινού προγράμματος του Κυπέλλου αναμφίβολα είναι αυτό που διεξάγεται στα Πηγάδια, όπου η Ξάνθη κοντράρεται με τον Ολυμπιακό, σε ένα παιχνίδι στο οποίο οι «ερυθρόλευκοι» είχαν αφήσει πρόσφατα βαθμούς για το πρωτάθλημα.
Τέλος, από το σημερινό πρόγραμμα, υπάρχει και το ντέρμπι της Κρήτης με τον Εργοτέλη να υποδέχεται τον ΟΦΗ.
Tα σημερινά παιχνίδια της φάσης των 16 του Κυπέλλου:
ΠΑΣ Γιάννινα – Πανιώνιος (15:00 – Cosmote Sport 3)
Παναχαϊκή – ΠΑΟΚ (17:00 – Cosmote Sport 1)
Ξάνθη – Ολυμπιακός (17:15 – Cosmote Sport 2)
Εργοτέλης – ΟΦΗ (19:30 – Cosmote Sport 1)
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου