Η Πολεμική Αεροπορία καλεί τους στρατεύσιμους με τη 2019 Α’ ΕΣΣΟ να παρουσιαστούν | Epirus World

Η Πολεμική Αεροπορία καλεί τους στρατεύσιμους με τη 2019 Α’ ΕΣΣΟ να παρουσιαστούν

Ήρθε η ώρα για τους στρατεύσιμους με τη A' ΕΣΣΟ της Πολεμικής Αεροπορίας. Σύμφωνα με την εγκύκλιο διαταγή του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, καλούνται να καταταγούν στην Πολεμική Αεροπορία οι στρατεύσιμοι με την 2019 A'/ΕΣΣΟ, στις 14 και στις 21 Ιανουαρίου 2019. Διαβάστε παρακάτω όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την κατάταξη σας σύμφωνα με την εγκύκλιο. 
Σύμφωνα και με τη σχετική εγκύκλιο διαταγή του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, καλούνται να καταταγούν στην Πολεμική Αεροπορία με την 2019 Α΄/ΕΣΣΟ, οι στρατεύσιμοι που έχουν κατανεμηθεί στην Πολεμική Αεροπορία, είναι σωματικής κατηγορίας πρώτης έως και τέταρτης (Ι/1 έως Ι/4) και ανήκουν στις παρακάτω κλάσεις και κατηγορίες:
α. Τους στρατεύσιμους της κλάσης 2021 (γεννημένοι το έτος 2000) που είναι γραμμένοι ή είναι αδήλωτοι στα μητρώα αρρένων των Νομών Αττικής (ΣΥ Αθήνας και ΣΥ Πειραιά), Ευβοίας, Φθιώτιδας, Βοιωτίας, Φωκίδας, Ευρυτανίας (ΣΥ Στερεάς Ελλάδας), Ηρακλείου, Λασιθίου, Ρεθύμνης, Χανίων (ΣΥ Κρήτης), Δωδεκανήσου, Κυκλάδων (ΣΥ Νοτίου Αιγαίου), Λέσβου, Σάμου, Χίου (ΣΥ Βορείου Αιγαίου), Κέρκυρας (ΣΥ Κέρκυρας).
β. Τους στρατεύσιμους των κλάσεων 1996 έως και 2020 (γεννημένοι το 1975 έως και το 1999), από όλους τους Νομούς, που υπέχουν υποχρέωση στράτευσης και είναι πλήρους ή μειωμένης θητείας, ανεξάρτητα αν έχουν τελειώσει ή όχι τη βασική ή ειδική εκπαίδευση και οι λόγοι της υποχρέωσής τους για κατάταξη δημιουργήθηκαν στο διάστημα από 1 Σεπτεμβρίου 2018 έως και 31 Οκτωβρίου 2018.
γ. Τους στρατεύσιμους των κλάσεων 1996 έως και 2020 (γεννημένοι το 1975 έως και το 1999), που έτυχαν αναβολής κατάταξης για λόγους υγείας, εφόσον η ημερομηνία λήξης της περιλαμβάνεται στο διάστημα από 1 Νοεμβρίου 2018 έως και 31 Δεκεμβρίου 2018.
Οι ημερομηνίες κατάταξης των καλουμένων ορίζονται ως εξής:
α. Η 14η Ιανουαρίου 2019, για τους στρατεύσιμους όλων των Στρατολογικών Υπηρεσιών που έτυχαν κατά το παρελθόν αναβολής για λόγους υγείας ή κρίθηκαν ικανοί κατηγορίας Ι/2 έως Ι/4 με γνωμάτευση οποιασδήποτε Επιτροπής Απαλλαγών των Ενόπλων Δυνάμεων.
β. Η 21η Ιανουαρίου 2019, για τους λοιπούς στρατευσίμους, όλων των Στρατολογικών Υπηρεσιών.
Όλοι οι στρατεύσιμοι που καλούνται, υποχρεούνται να καταταγούν στην 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης, στην Αεροπορική Βάση Τρίπολης, εκτός αυτών που έτυχαν κατά το παρελθόν αναβολής για λόγους υγείας ή κρίθηκε η σωματική τους ικανότητα με γνωμάτευση οποιασδήποτε Επιτροπής Απαλλαγών των Ενόπλων Δυνάμεων, οι οποίοι υποχρεούνται για κατάταξη στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.
Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για τις ειδικές κατηγορίες στρατευσίμων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στις κατά τόπους Στρατολογικές Υπηρεσίες, ή να ενημερώνονται από την ιστοσελίδα της ΠΑ www.haf.gr και την ηλεκτρονική διεύθυνση https://diavgeia.gov.gr/decision/view/ΩΡΡΑ6-1Β9.
Πηγή: OnAlert, φωτογραφία αρχείου ΑΠΕ-ΜΠΕ
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου