Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (17/1) | Epirus World

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (17/1)

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
ΚΡΙΟΣ
Το εξάγωνο του Ποσειδώνα ευνοεί την ανάπτυξη. Για κάποιες από εσάς, η μέρα θα φέρει πολύ χαρά και διασκέδαση μέσα από εκδρομές και συναντήσεις. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κάνεις νέους φίλους. Θα έχεις επίσης την ευκαιρία να βρεις στο περιβάλλον σου ομοϊδεάτες ή δυνητικούς συνεργάτες. Σήμερα ωστόσο θα πρέπει να αποφύγεις την επιπόλαιη συμπεριφορά στην επικοινωνία με τους ανθρώπους του αντίθετου φύλου! Όσες επιχειρήσουν να «φλερτάρουν» πίσω από την πλάτη του συντρόφου τους, θα πρέπει να γνωρίζουν, ότι οι συνέπειες θα είναι μακροχρόνιες. Οποιαδήποτε εξαπάτηση είναι πιθανό να αποκαλυφθεί σύντομα και αυτό θα προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στη σχέση ή το γάμο.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 20, 6.

ΤΑΥΡΟΣ
Δεν θα ήταν σοφό με τη Σελήνη να κινείται στο ζώδιο των Διδύμων να αποκαλύψεις σήμερα τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου, για να προστατευθείς από τον κυνισμό των γύρω σου, τη δυσπιστία ή το φθόνο. Σε γενικές γραμμές, τίποτα άλλο δεν μπορεί να σε αναστατώσει, να προκαλέσει συναισθήματα απογοήτευσης ή να φέρει έντονα συναισθήματα στην επιφάνεια. Συνιστάται να ξεκουραστείς, να κάνεις μια βόλτα στην εξοχή, να δεις μια όμορφη ταινία ή να διαβάσεις ένα λογοτεχνικό έργο.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 19, 8.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι περισσότερες από εσάς θα είστε ευχαριστημένες από τα γεγονότα της μέρας! Πολλές αναμένεται να είναι οι ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σας. Είναι επίσης πιθανό να δεχτείτε μια πρόσκληση σε μια εκδήλωση. Αν ωστόσο αισθάνεσαι κουρασμένη, καλύτερα θα ήταν να αρνηθείς την πρόσκληση και να απολαύσεις τη θαλπωρή του σπιτιού σου, αν ανήκεις στις singles του ζωδιακού. Απόλυτη προτεραιότητά σου θα πρέπει να είναι η αναψυχή στο σπίτι ή η ρομαντική επικοινωνία με το σύντροφό σου.
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 22, 6.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με τη Σελήνη στους Διδύμους σήμερα Πέμπτη τα γεγονότα της μέρας μπορούν να φέρουν πραγματική απόλαυση. Υπάρχει το ενδεχόμενο, μία από τις βαθύτερες επιθυμίες σου να γίνει πραγματικότητα. Ωστόσο η επιθυμία σου αυτή δεν θα αφορά σε υλικά αποκτήματα. Γιατί όλα όσα σχετίζονται με οικονομικά, πρέπει να τα χειριστείς με ιδιαίτερη προσοχή. Μια απρόβλεπτη δαπάνη, που δεν είναι καθόλου απίθανη σήμερα, μπορεί να σε βγάλει εύκολα από τον προϋπολογισμό σου! Το βράδυ μπορεί να υπάρξει ανάγκη για περισυλλογή και σιωπή. Προσπάθησε να βάλεις τις σκέψεις σου σε τάξη.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Δοκιμάζονται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 19, 10.

ΛΕΩΝ
Η θέση του Άρη στο ωροσκόπιο σου σήμερα είναι ευνοϊκή. Υπάρχει πιθανότητα να είναι μια ανέλπιστα καλή μέρα. Και ίσως να υπάρξει μια ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη στην προσωπική σου ζωή, που μπορεί να είναι ένας νέος πολύτιμος φίλος ή, για τις single, μια γνωριμία με έντονο ερωτικό -και όχι μόνο- ενδιαφέρον! Άλλο πιθανό σενάριο, η επιστροφή ενός προσώπου στη ζωή σου, που σου λείπει εδώ και πολύ καιρό. Το μόνο πράγμα που θα πρέπει να προσέξεις είναι λίγο την υγεία σου.
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 24, 6.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Σύνοδος του Κρόνου τονίζει την προσπάθεια και το έργο. Σήμερα δεν θα πρέπει να βιαστείς για κανένα λόγο, άσχετα το πόσο πιεστική μπορεί να είναι η πραγματικότητα. Αν επιτρέψεις να σε κυριεύσει το άγχος θα κάνεις λάθη που θα δυναμιτίσουν την επιτυχία των στόχων σου. Αν υπάρχει κάτι πολύ σημαντικό που θα πρέπει να διαχειριστείς, ξεχάστε οτιδήποτε είναι δευτερεύουσας σημασίας.  Η Πέμπτη μπορεί να είναι χαρούμενη και να φέρει θετικά αποτελέσματα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι φίλοι σου ή η οικογένειά σου θα βοηθήσουν ενεργά στα σχέδιά σου. Δεν πρέπει να απορρίψεις για κανένα λόγο τη διάθεσή τους για προσφορά και βοήθεια!
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 19, 12.

ΖΥΓΟΣ
Ίσως χρειαστεί, για μερικές από εσάς, να περάσετε τη μέρα σας κάτω από άβολες συνθήκες. Μπορεί να χρειαστεί να επικοινωνήσετε με ένα μέλος της οικογένειας που αντιμετωπίζει δυσκολίες, να κάνετε ένα απρογραμμάτιστο ταξίδι μεγάλης απόστασης ή να περάσετε τον ελεύθερο χρόνο σας με όχι και τόσο ευχάριστα πράγματα. Η αποζημίωση για όλα τα παραπάνω μπορεί να είναι μια μοναδική έκπληξη, που θα έχετε από ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 26, 6.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Σελήνη στους Διδύμους σήμερα υπόσχεται να σου φέρει συναισθηματική γαλήνη! Είναι πολύ πιθανό, ένα ζήτημα που δηλητηρίαζε τη σχέση σου, να εξαφανιστεί ως δια μαγείας. Προσπάθησε να μην χαλάσεις αυτήν τη μοναδική στιγμή με αβάσιμες υποψίες. Επικοινώνησε, χαμογέλασε και κάνε νέους φίλους. Ο μόνος περιορισμός είναι η κατάχρηση στο αλκοόλ, ειδικά αν αύριο εργάζεσαι.
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 19, 14.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Ερμής ευνοεί την επικοινωνία. Κάποιες από εσάς σήμερα θα έχετε να παλέψετε με εσωτερικές συγκρούσεις. Είναι κάτι που δεν σας ευχαριστεί και το αποφεύγετε, και κάπως έτσι θα κλείσετε και πάλι την πόρτα σε οτιδήποτε μπορεί να φέρει αλλαγές στη ζωή σας. Η υπόλοιπη Πέμπτη θα περάσει χωρίς ιδιαίτερα γεγονότα. Θα έχεις τον ελεύθερο χρόνο να φροντίσεις τον εαυτό σου και να απαλλάξεις τον προσωπικό σου χώρο από οτιδήποτε άχρηστο και περιττό. Ίσως να σου περάσει από το μυαλό να αγοράσεις ένα νέο έπιπλο ή να κάνεις μια μεγάλη επισκευή στο σπίτι. Ιδιαίτερη ευχαρίστηση μπορείς να αντλήσεις από την επικοινωνία σου και το παιχνίδι με παιδιά, αλλά και από μια βόλτα στη φύση!
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Τυχεροί αριθμοί: 34, 25, 16, 7, 28, 6.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα θα πρέπει να αναλύσεις προσεκτικά την κατάσταση της υγείας σου. Αν νιώθεις κάποια αδιαθεσία, καλό είναι να αποφύγεις κάθε δραστηριότητα που μπορεί να επιδεινώσει την κατάσταση. Είναι πιθανόν ότι θα χρειαστεί να αναβάλλεις μια προγραμματισμένη εκδήλωση ή ένα ταξίδι. Επίσης, απαγορεύεται για σήμερα να εκθέσεις τον εαυτό σου σε οικονομικούς κινδύνους! Μην ξεγελιέσαι από την υπόσχεση μεγάλων κερδών από κάποιο πρόσωπο ή οργανισμό. Μην κάνεις επίσης αγορές ειδών από δεύτερο χέρι. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να υπάρχει σοβαρό ελάττωμα ή βλάβη στο αντικείμενο που θα αγοράσεις.
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 20, 6.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εγωιστική συμπεριφορά σου θα κάνει μεγαλόπρεπα την εμφάνισή της σήμερα. Προσπάθησε ωστόσο να μην προσβάλλεις τα άτομα με τα οποία έχεις στενές σχέσεις. Αν υπάρχει πραγματικά ανάγκη να αφιερώσεις χρόνο μόνο στον εαυτό σου, κάντε το με τακτ. Είναι πολύ πιθανό να απογειωθεί η φαντασία σου σήμερα, με δεκάδες φωτεινές ιδέες και εξαιρετική έμπνευση. Εκμεταλλεύσου σωστά τη στιγμή και τη σύνοδο της Αφροδίτης που είναι ευνοϊκή, προσάρμοσε αυτές τις σκέψεις και ιδέες, ώστε να φέρουν πρακτικά αποτελέσματα στη ζωή σου.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 21, 6.

ΙΧΘΕΙΣ
Η σύνοδος του Πλούτωνα ταράζει λίγο τα νερά και ίσως και να μην έχεις την πιο ήρεμη μέρα. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ενός απρογραμμάτιστου ταξιδιού, το οποίο θα φέρει μια αντιφατική σειρά συναισθημάτων. Η κόπωση από το χρόνο που θα περάσεις στο τιμόνι είναι ένα ισχυρό ενδεχόμενο. Παράλληλα όμως, παρά τις απρόβλεπτες καταστάσεις που θα αντιμετωπίσεις, μπορεί να συναντήσεις ενδιαφέροντες ανθρώπους και να κάνεις κάποιες χρήσιμες γνωριμίες. Μπορείς επίσης να απαλλαγείς από κάποιες ανασφάλειές σου και να ανακτήσεις την εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου.
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 20, 8.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου