H EMAK… Άη Βασίλης!!! Μοναδικές στιγμές στην Παιδιατρική Κλινική! | Epirus World

H EMAK… Άη Βασίλης!!! Μοναδικές στιγμές στην Παιδιατρική Κλινική!

Μοναδικές στιγμές χάρισαν οι άνδρες της 5ης ΕΜΑΚ στα παιδάκια που τις μέρες αυτές νοσηλεύονται στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Χατζηκώστα. Τα παιδιά είδαν έκπληκτα τον Άη Βασίλη να κατεβαίνει από τον… ουρανό, να ανοίγει το παράθυρο και να εισέρχεται στην Κλινική προκειμένου να αδειάσει τον μεγάλο σάκο με τα δώρα του! Όπως ήταν αναμενόμενο μέσα σε λίγα λεπτά η κλινική πήρε το πιο γιορτινό της χρώμα και γέμισε γέλια και χαρούμενα βλέμματα. Ήταν η πρώτη φορά που η ΕΜΑΚ προχώρησε σε μία τέτοια ενέργεια και μάλιστα ύστερα από πρωτοβουλία πολιτών, που φρόντισαν να εξασφαλίσουν και τα δώρα για τα παιδιά μέσα από χορηγούς.

Καθοριστική για την υλοποίηση της ιδέας ήταν η συμβολή της διοίκησης του Νοσοκομείου και του Διοικητή Βαγγέλη Καρβούνη, ο οποίος μερίμνησε για τις τεχνικές λεπτομέρειες.

Ο Άη Βασίλης λοιπόν έφτασε ιπτάμενος!!!

Στην πραγματικότητα ήταν ο διοικητής της ΕΜΑΚ Βαγγέλης Μπαλατσός, ο οποίος δέθηκε με σκοινιά, κατέβηκε από τον άλλο όροφο και εισήλθε στην κλινική από το παράθυρο!

Μαζί με τρεις ακόμη συναδέλφους του μοίρασαν δώρα στα παιδάκια που βρίσκονται τις μέρες αυτές στην κλινική για νοσηλεία!

Κάτι ανάλογο θα επαναληφθεί την ερχόμενη Δευτέρα στην Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων!
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου