Ηγουμενίτσα: Ξεκινούν οι αιτήσεις για το «κουπόνι» | Epirus World

Ηγουμενίτσα: Ξεκινούν οι αιτήσεις για το «κουπόνι»

Ξεκίνησε στην Ηγουμενίτσα η διαδικασία πιστοποίησης και ένταξης των δικαιούχων στο Πρόγραμμα «πρόσβαση των μόνιμων κατοίκων των περιοχών εκτός τηλεοπτικής κάλυψης στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας».

Δικαιούχοι είναι οι μόνιμοι κάτοικοι των Περιοχών Εκτός Τηλεοπτικής Κάλυψης (ΠΕΤΚ) της ελληνικής Επικράτεια και συγκεκριμένα:

Από τη Δ.Ε. Ηγουμενίτσας, των οικισμών:

Κρυόβρυσης

Λάκκας

Από τη Δ.Ε. Μαργαριτίου, των οικισμών:

Καλοδικίου

Κόδρας

Μαργαριτίου

Μορφατίου

Παλαιοκάστρου

Πυργίου

Σπαθαραίων

Από τη Δ.Ε. Παραποτάμου, των οικισμών:

Αγίου Γεωργίου

Γεροπλάτανου

Από τη Δ.Ε. Πέρδικας, των οικισμών:

Αρίλλα

Βουνίστρας

Καραβοστασίου

Πέρδικας

Από τη Δ.Ε. Συβότων, των οικισμών:

Αργυρότοπου

Πλαταριάς

Σκορπιώνας

Συβότων

Φασκομηλιάς

Οι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά στα ΚΕΠ του Δήμου Ηγουμενίτσας προκειμένου να λάβουν το σχετικό κουπόνι για την Δωρεάν προμήθεια του εξοπλισμού.

Κατά την υποβολή των δικαιολογητικών εγγράφων, οι ενδιαφερόμενοι πολίτες επιλέγουν την εταιρία από την οποία θα λάβουν τις υπηρεσίες τηλεοπτικής πρόσβασης του έργου. Οι εταιρίες που συμμετέχουν στο έργο είναι η COSMOTE TV(με το πακέτο υπηρεσιών "COSMOTE TV PACK") και η DIGEA(με το πακέτο υπηρεσιών "DIGEA PACK") και οι υπηρεσίες που προσφέρουν δωρεάν στους δικαιούχους παρουσιάζονται αναλυτικά στο συνημμένο αρχείο, με τίτλο «Παρεχόμενες Υπηρεσίες του Έργου Total TV Coverage».
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου