Αποθέωση για τον Γιάννη Μπουζούκη στην Πρέβεζα! | Epirus World

Αποθέωση για τον Γιάννη Μπουζούκη στην Πρέβεζα!

Ο Γιάννης Μπουζούκης με καταγωγή από τον Λούρο Πρέβεζας, θεωρείται όχι άδικα, ένα από τα μεγαλύτερα και ανερχόμενα ταλέντα του Ελληνικού Ποδοσφαίρου. Ο μόλις 19 χρονών παίκτης του Παναθηναϊκού, ήρθε για λίγο πίσω στο «σπίτι» του, εκεί  όπου οι φίλαθλοι του τριφυλλιού τον υποδέχθηκαν, δημιουργώντας πραγματικά μία φανταστική ατμόσφαιρα.

Μετά το Μίμη Δομάζο και τον Βασίλη Κωνσταντίνου, η Λέσχη Φίλων Παναθηναϊκού Πρέβεζας, τίμησε με τον πιο όμορφο τρόπο, ένα δικό μας παιδί, ένα παιδί που έμαθε να παίζει μπάλα στις αλάνες του Λούρου και που σήμερα διαπρέπει στη Super League.

Ο ίδιος πάντα με αυτό το λαμπερό χαμόγελο που αφοπλίζει, έδειχνε να απολαμβάνει την αγάπη μικρών και μεγάλων που κυριολεκτικά κατέκλυσαν το χώρο μέσα και έξω από τη Λέσχη.

Τα μέλη της Λέσχης απένειμαν στον Γιάννη Μπουζούκη τη μπλούζα και την κάρτα μέλους της Λέσχης  και στον πατέρα του, ένα συμβολικό ξύλινο καραβάκι με τα χρώματα του Παναθηναϊκού, ενώ πραγματοποιήθηκε και ενημέρωση για τις δράσεις της Λέσχης.

Όποια ομάδα και αν στηρίζει κάποιος, ότι χρώμα και αν είναι η φανέλα της, το σίγουρο είναι ότι, αυτού του επιπέδου οι εκδηλώσεις των φιλάθλων, δείχνουν μια κουλτούρα που σπανίζει σήμερα στη χώρα μας.
mypreveza
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου