Οι 10 new age καλές πράξεις που μπορείς να κάνεις τα Χριστούγεννα | Epirus World

Οι 10 new age καλές πράξεις που μπορείς να κάνεις τα Χριστούγεννα

Η νέα τάξη ηλεκτρονικών πραγμάτων αλλάζει τα δεδομένα και βάζει στο παιχνίδι συμπεριφορές που πριν κάποια χρόνια δεν φανταζόμασταν.

Όπως σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής το κακό πολεμά με το καλό, το γινγκ με το γιανγκ και εμείς για σήμερα κάνουμε διαιτησία στο παιχνίδι, δίνοντάς σας συμβουλές για καλό new age κάρμα.

Κάνε ένα like σε ποστ που δεν έχει κανένα like

Συμβαίνει αρκετά συχνά στο Facebook. Βλέπεις ένα ποστ, έχουν περάσει δυο-τρεις ώρες από το ποστάρισμα και δεν έχει ούτε ένα λάικ. Ξέρεις ότι δεν θα αποκτήσει. Ας είσαι εσύ εκείνο το λάικ και ας έχεις να δεις ή να μιλήσεις με αυτό το άτομο 9 χρόνια.

Δώσε τους κωδικούς σου στο Νέτφλιξ σε ένα τζαμπατζή φίλο

Έχεις Νέτφλιξ. Έχεις εκείνον τον φίλο που όλο λέει τι καλό που είναι το Νέτφλιξ και θέλει να βάλει και όλο δεν βάζει. Πες του “δεν πειράζει φίλε μου, πάρε τον δικό μου κωδικό”. Θα σας γυρίσει κάποτε το κάρμα.

Κάνε follow back στο Instagram εκείνον που σου έκανε φόλο και λάικ στις τελευταιες 5 φώτο σου, για να σε αναγκάσει να τον κάνεις φόλο μπακ

Όχι δεν σας γουστάρει αυτός ο φίλος ή η φίλη που σας έκανε φόλο και λάικ σε 5-6 φωτογραφίες από το παρελθόν του ίνστα σας. Θέλει να του/της ανταποδώσετε αυτό που έκανε. Θέλει το φόλο και το λάικ πίσω. Κάντε αυτή τη θλιβερή συναλλαγή, ίσως κάποτε βρεθείτε και εσείς στην ανάγκη follower.

Κάνε share στο Facebook ένα από τα γατάκια ή τα σκυλάκια που ζητά υιοθεσία και εκείνη η φιλόζωη παλιά σου συμμαθήτρια σπαμάρει ζωάκια κάθε μέρα

Όλοι έχουμε ένα φίλο ή γνωστό που καθημερινά μας σπαμάρει με ζώα. Στην καλύτερη είναι γλυκούλια μωρά σε φώτο από κινητό με πολύ κακή ανάλυση μέσα σε χαρτόκουτα, που μόλις γεννήθηκαν και ζητάνε οικογένεια. Στη χειρότερη είναι πληγωμένα ζωάκια με απομακρύνετε-τα-παιδιά-από-την-οθόνη ζουμ στο τραύμα τους. Σε κάθε περίπτωση, δεν το κάνεις ποτέ share. Κάνε ένα share μέρες που είναι.

Μην κάνεις skip σε διαφήμιση του Youtube

Αν δεν έχεις κάποια εφαρμογή που μπλοκάρει τις διαφημίσεις και περιμένεις να εμφανιστεί το “skip ad”, άστη διαφήμιση να παίξει (είσαι ήδη μέσα σε αυτό). Σκέψου, παλιά στην τηλεόραση, βλέπαμε πεντάλεπτα έως εικοσάλεπτα διαφημίσεων back to back. Τώρα αντε να ναι ένα λεπτό οι περισσότερες. Μια που έχουμε γιορτές όμως κάντε μία καλή new πράξη και δείτε τες για τους διαφημιστές που προσπάθησαν, για τους youtubers που θα βγάλουν λίγα cents από αυτές, για τα Χριστούγεννα.

Και εσύ διαφημιστή μην κάνεις πάνω από 30 δευτερόλεπτα διαφήμιση στο Youtube

Θα την κάνουμε σίγουρα skip.

Μην βρίσεις σε σχόλια στο ίντερνετ

Στα σόσιαλ, σε σάιτ ή οπουδήποτε έχει φόρμα σχολιασμού, την επόμενη φορά που θα σου έρθει να βρίσεις, μην το κάνεις. Πάρε μια βαθιά ανάσα, κατάπιε το θυμό και πες “ας το να πάει στο καλό” (πρόσεξες ότι είπα στο “καλό” ε;). Γκουφσράμπα.

Δες όλα τα στόριζ στο Facebook

Μπορεί να το ακούς πρώτη φορά εδώ πέρα, αλλά το Facebook έχει την επιλογή να κάνεις story. Κάνουν 5-10 φίλοι σου; Δώσε επιτέλους την ευκαιρία σε αυτά τα θλιβερά μπλε κυκλάκια που κοσμούν το messenger και το feed σου, να εκπληρώσουν το λόγο ύπαρξής τους και αν αναπαυθούν εν ειρήνη. Stories είναι και αυτά. Τι ψυχή έχουν; Δες τα μια φορά μέρες που είναι.

Κάνε ένα subscribe και πάτα το κουδουνάκι

Βλέπεις συχνά εκείνο το youtuber, που σε παρακαλάει στο τέλος κάθε βίντεο να του κάνεις subscribe και να πατήσεις το κουδουνάκι, αλλά δεν το κάνεις, παρόλο που βλέπεις όλα του τα βίντεο. Κρίμα δεν είναι;

Μην κάνεις unfollow μετά, αν κάνεις follow για να πάρεις δώρο στο Instagram

Από τις πιο θλιβερές new age ηλεκτρονικές συμφωνίες. Είσαι που είσαι μέρος της, ζήστο μέχρι τέλους.

oneman
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου