Ο επικεφαλής κυβερνοασφάλειας της Ιαπωνίας ομολόγησε κάτι ιδιαιτέρως παράξενο | Epirus World

Ο επικεφαλής κυβερνοασφάλειας της Ιαπωνίας ομολόγησε κάτι ιδιαιτέρως παράξενο

Ο πολιτικός προϊστάμενος της κρατικής διαδικτυακής ασφάλειας της Ιαπωνίας αποκάλυψε στο Κοινοβούλιο της χώρας του και χωρίς περιστροφές μάλιστα πως δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ ηλεκτρονικό υπολογιστή στη ζωή του!
Ο 68χρονος Sakurada, αναπληρωτής διευθυντής στο γραφείο στρατηγικής ασφάλειας της κυβέρνησης αλλά και επικεφαλής της διεξαγωγής των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο του 2020, είπε πως «δεν χρησιμοποιώ υπολογιστές».
Ο Yoshitaka ήταν μια προσωπική επιλογή του πρωθυπουργού Σίνζο Άμπε ώστε να ηγηθεί της κυβερνοασφάλειας της Ιαπωνίας αλλά και των προετοιμασιών ασφαλείας των Ολυμπιακών Αγώνων. Ο αξιωματούχος «άδειασε» ωστόσο τον Άμπε εξομολογούμενος πως δεν γνωρίζει απολύτως τίποτα για τα υψίστης σημασίας καθήκοντα που του έχουν αναθέσει.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Guardian», ο Sakurada είπε ακόμα πως δεν γνωρίζει καν πώς να χρησιμοποιεί ένα φλασάκι USB! Η αποκάλυψη ήρθε σε συζήτηση στη Βουλή, όταν πολιτικός αντίπαλος αναρωτήθηκε για τις γνώσεις του αναφορικά με τη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών.
Κι όμως, ο επικεφαλής της κυβερνοασφάλειας δεν ξέρει καν τι είναι ένα PC…
Share on Google Plus

About Ειρήνη Σολδάτου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου