Σπαγγέτι μπολονέζ με καρότο | Epirus World

Σπαγγέτι μπολονέζ με καρότο

Υλικά για 4 άτομα

  • 500 γρ. σπαγγέτι
  • 1 κύβο ζωμό λαχανικών
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 500 γρ. χοιρινό κιμά
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 καρότο τριμμένο
  • 1 ½ φλιτζ. ντοματοχυμό
  • 1 κουταλάκι ντοματοπολτό
  • ½ κουταλάκι κανέλα
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Σε κατσαρόλα με κοχλαστό νερό, βάζετε αρχικά το ζωμό και βράζετε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου ώστε να γίνουν al dente.
  2. Τα κρυώνετε, τα λαδώνετε ελαφρώς για να μην κολλήσουν και τα αφήνετε στην άκρη. Σε μια άλλη κατσαρόλα βάζετε το ελαιόλαδο και περιμένετε να ζεσταθεί.
  3. Προσθέτετε τον κιμά και αλατοπιπερώνετε. Ανακατεύετε συνέχεια μέχρι να ασπρίσει ο κιμάς.
  4. Ακολούθως ρίχνετε μέσα το κρεμμύδι και το καρότο. Ψήνετε για περίπου 5’ μέχρι να μαλακώσει.

Share on Google Plus

About Ειρήνη Σολδάτου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου