Λέστερ: Ανακοινώθηκαν οι ταυτότητες των θυμάτων από τη συντριβή του ελικοπτέρου | Epirus World

Λέστερ: Ανακοινώθηκαν οι ταυτότητες των θυμάτων από τη συντριβή του ελικοπτέρου

Αργά χθες το βράδυ, η Λέστερ με επίσημη ενημέρωση της γνωστοποίησε τον θάνατο του ιδιοκτήτη του συλλόγου, Βιχάι Σριβανταναπράμπα, μετά τη συντριβή του ελικοπτέρου έξω από το γήπεδο των «αλεπούδων». Οι πρώην πρωταθλητές Αγγλίας επιβεβαίωσαν στην επίσημη ιστοσελίδα τους ότι ο ιδιοκτήτης της ομάδας επέβαινε στο μοιραίο ελικόπτερο που συνετρίβη έξω από το γήπεδο και είναι νεκρός.

«Επιβεβαιώνουμε πως ο πρόεδρός μας, Βιχάι Σριβανταναπράμπα, ήταν μεταξύ εκείνων που έχασαν τη ζωή τους το Σάββατο το βράδυ», αναφέρει η επίσημη ενημέρωση της Λέστερ ενώ σήμερα έγιναν γνωστά τα ονόματα των άλλων τεσσάρων ατόμων, που επέβαιναν στο ελικόπτερο και έχασαν τη ζωή τους. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, τα άτομα αυτά είναι ο 53χρονος πιλότος, Έρικ Σάφερ, η 46χρονη Πολωνή συνεργάτιδά του Ταϊλανδού μεγιστάνα, Ιζαμπέλα Ρόζα Λέχοβιτς, και δύο μέλη της εταιρείας του, η 33χρονη Νουρσάρα Σουκναμάι και ο Καβεπόρν Πουνπάρε. Οι αρχικές φήμες πως στο ελικόπτερο επέβαιναν η 34χρονη κόρη του ή και ο προπονητής της Λέστερ, Κλοντ Πιέλ, διαψεύστηκαν.
madata
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου