Εκδήλωση για τα Μαθηματικά στα Γιάννινα | Epirus World

Εκδήλωση για τα Μαθηματικά στα Γιάννινα

Στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων από την ίδρυση της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας και της ανακήρυξης του 2018 ως «Έτος Μαθηματικών» από το Υπουργείο Παιδείας το Τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, το Παράρτημα Ιωαννίνων της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας και η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηπείρου οργανώνουν εκδήλωση για τα Μαθηματικά στα πλαίσια του εορτασμού των 100 χρόνων από την ίδρυση της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας και της ανακήρυξης του 2018 ως «Έτος Μαθηματικών» από το Υπουργείο Παιδείας.

Η εκδήλωση απευθύνεται προς τους μαθητές, τους φοιτητές και τους εκπαιδευτικούς, όλων των βαθμίδων και όλων των κατευθύνσεων, καθώς και προς κάθε ενδιαφερόμενο, και περιλαμβάνει ομιλία και συζήτηση με το κοινό του μαθηματικού και συγγραφέα Τεύκρου Μιχαηλίδη με θέμα "Μαθηματικά: Βρετανός μπάτλερ ή Δράκουλας των Καρπαθίων; Μια ξενάγηση στον μαγικό και τόσο παρεξηγημένο κόσμο των Μαθηματικών".

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί και η απονομή των βραβείων των μαθητών, που διακρίθηκαν στους διαγωνισμούς της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας κατά την περίοδο 2017–2018.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 7:00 μ.μ. στην Αίθουσα Αρχιεπισκόπου Σπυρίδωνος της Ζωσιμαίας Παιδαγωγικής Ακαδημίας Ιωαννίνων.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου