Στέλνουν στρατοδικείο τον Μητρετώδη και τον Κούκλατζη | Epirus World

Στέλνουν στρατοδικείο τον Μητρετώδη και τον Κούκλατζη


Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μετέδωσε στο κεντρικό του δελτίο το Open, θα σταλούν κλήσεις και σε ανώτατους αξιωματικούς του Δ’ Σώματος Στρατού της 16ης Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού και της 3ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Πεζικού όπου υπηρετούσαν οι δύο στρατιωτικοί,
Το κατηγορητήριο στρέφεται κατά όλων των προσώπων που εμπλέκονται ή φέρουν ευθύνη για τις παραλείψεις που σύμφωνα με την έρευνα και την αποτίμηση που γίνει στο μεσοδιάστημα, οδήγησαν στα γεγονός της 1η Μαρτίου, στη σύλληψη των δύο στρατιωτικών από τις τουρκικές αρχές.
Πηγές του ΥΠΕΘΑ τονίζουν στον τηλεοπτικό σταθμό ότι δεν αποδόθηκαν ευθύνες εν θερμώ για να εξασφαλιστεί το κύρος των ενόπλων δυνάμεων.

Τι απαντά το ΓΕΕΘΑ

Διευκρινίσεις αναφορικά με τις πληροφορίες αυτές έδωσε με ανακοίνωσή του το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Αμύνης.
Όπως αναφέρει ειδικότερα το ΓΕΕΘΑ:
«Γνωρίζεται ότι η διαδικασία της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης που αφορά στο περιστατικό μετά δύο (2) στελέχη του ΣΞ στην περιοχή του Έβρου, ευρίσκεται σε εξέλιξη και δεν έχει ολοκληρωθεί. Επιπρόσθετα γνωρίζεται ότι ουδείς έχει παραπεμφθεί στο Στρατοδικείο».
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου