80.000 επισκέπτες στην έκθεση Άρτας | Epirus World

80.000 επισκέπτες στην έκθεση Άρτας

Με επιτυχία και με πλήθος κόσμου να δίνει το «παρών» παρά τον άσχημο καιρό τις περισσότερες ημέρες διεξαγωγής της, ολοκληρώθηκε η 6η Πανελλήνια Έκθεση Άρτας και η Εμποροπανήγυρη, που διοργάνωσαν ο Δήμος Αρταίων και η Αναπτυξιακή του Δήμου με τη συνδιοργάνωση του Επιμελητηρίου Άρτας και του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας.

Κατά τη διάρκεια της μιας εβδομάδας διεξαγωγής των εκδηλώσεων, τον Εκθεσιακό Χώρο του Δήμου Αρταίων υπολογίζεται ότι πέρασαν σχεδόν 80.000 επισκέπτες από την Άρτα, την Ήπειρο, τα Ιόνια Νησιά και την Δυτική Ελλάδα, ενώ το Εκθεσιακό Κέντρο, την Εμποροπανήγυρη και το λούνα παρκ επισκέφθηκαν και πολλά σχολεία της περιοχής.

Συνολικά στην 6η Πανελλήνια Έκθεση προβλήθηκαν σχεδόν 70 επιχειρήσεις και φορείς από την Άρτα, την Ήπειρο και όλη τη χώρα, γεγονός που αποδεικνύει ότι η διοργάνωση, η οποία παραλήφθηκε με μόλις 30 επιχειρήσεις και 1000 τετραγωνικά και πλέον εκτείνεται σε σχεδόν 2500 τετραγωνικά, αποτελεί έναν διαρκώς ανερχόμενο θεσμό που προβάλλει την Άρτα και ενισχύει την τοπική οικονομία.

«Η 6η Πανελλήνια Έκθεση και η Εμποροπανήγυρη αποτελούν θεσμό που μεγαλώνει διαρκώς. Με πολύ δουλειά και στοχευμένες ενέργειες έχουμε καταφέρει να εντάξουμε την εκδήλωση ανάμεσα στις καλύτερες Γενικές Εκθέσεις Πανελλαδικά και αυτό φάνηκε και φέτος με τη συμμετοχή επιχειρήσεων από πολλές περιοχές της χώρας. Τα μηνύματα που λαμβάνουμε από τους εκθέτες είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά για τη συνέχεια, κάτι που μας γεμίζει αισιοδοξία, ενώ την άνοιξη προγραμματίζουμε τη διοργάνωση έκθεσης για τα αγροτικά μηχανήματα και προϊόντα. Φυσικά, μεγάλος μας στόχος είναι η κατασκευή του Μόνιμου Εκθεσιακού, Κλειστού, Κέντρου 3.000 τ.μ., τη σύμβαση της μελέτης του οποίου υπογράψαμε χθες. Με αυτόν τον χώρο στηρίζουμε την τοπική οικονομία, αλλά και επιχειρηματικότητα και βγάζουμε την Άρτα πολύ δυναμικά στο προσκήνιο» αναφέρει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.

Και συνέχισε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους Εκθέτες, αλλά και τους επισκέπτες, καθώς και τους φορείς που συμμετείχαν στην φετινή διοργάνωση, αλλά και όλους όσους βοήθησαν στην άρτια διοργάνωση, όπως η Ελληνική Αστυνομία Άρτας, η Πυροσβεστική, το ΕΚΑΒ, το Αστικό ΚΤΕΛ και τα Μ.Μ.Ε. για την προβολή της εκδήλωσης. Ήταν μια ακόμη ψήφος εμπιστοσύνης στην προσπάθειά μας. Θα ήθελα, βεβαίως, να ευχαριστήσω και τους συνδιοργανωτές την Αναπτυξιακή του Δήμου (ΑΔΑΕ-ΟΤΑ), το Επιμελητήριο Άρτας και τον Εμπορικό Σύλλογο Άρτας. Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά για την Άρτα και τους Αρτινούς».
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου