Το μακάβριο μήνυμα του μοντέλου που πέθανε στην Κεφαλλονιά στο Instagram | Epirus World

Το μακάβριο μήνυμα του μοντέλου που πέθανε στην Κεφαλλονιά στο Instagram

Κύριο θέμα στα αυστραλιανά ΜΜΕ έχει γίνει ο μυστηριώδης θάνατος του 20χρονου μοντέλου από την Αυστραλία Sinead McNamara, που αποδίδεται σε αυτοκτονία, σε πολυτελή θαλαμηγό στην Κεφαλλονιά. Σήμερα, αναμένονται ανακοινώσεις από τις ελληνικές αρχές σχετικά με τα αίτια θανάτου μετά τη νεκροψία στο άτυχο μοντέλο.
«Το κεφάλι μου είναι έτοιμο να εκραγεί σήμερα», είχε γράψει, μαζί με emojis ενός ηφαιστείου, ενός ανεμοστρόβιλου και μιας βελόνας με αίμα να στάζει από αυτήν. Ανεβάζοντας μια φωτογραφία της επάνω σε μια γουρούνα, πρόσθεσε: «Πήγαινέ με πίσω σε αυτό όπου η μόνη μου ανησυχία είναι να μη σπάσει το κρανίο μου».
Η ανάρτηση αυτή έρχεται την ώρα που όλο και περισσότερες νέες λεπτομέρειες σχετικά με τον μυστηριώδη θάνατό της έρχονται στο φως και εγείρουν περισσότερα ερωτήματα παρά απαντήσεις.
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο Μπελέρες έφυγε από το σκάφος, που είχε αγκυροβολήσει στην Κεφαλονιά, την Τρίτη – αφήνοντας μόνη τη McNamara μαζί με το πλήρωμα. Το σώμα της βρέθηκε στο πίσω κατάστρωμα του πλοίου δύο ημέρες αργότερα.



 E-Daily.gr 
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου