Στην αντεπίθεση ο Περιφερειάρχης.. «Δεν αφήνουμε την Ήπειρο σε πολιτικούς γυρολόγους»! | Epirus World

Στην αντεπίθεση ο Περιφερειάρχης.. «Δεν αφήνουμε την Ήπειρο σε πολιτικούς γυρολόγους»!

Στην αντεπίθεση πέρασε πλέον ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης, δείχνοντας ότι καθ’ οδόν προς τις εκλογές του Μάιου δεν θα αφήνει τίποτα να «πέσει χάμω» και θα απαντά σε όλους και σε όλα. Με μία συνέντευξη- ποταμό, έκανε και επίσημα γνωστό ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος, μίλησε για την ανάγκη να υπερασπιστεί το έργο που έγινε στην Ήπειρο τα τελευταία χρόνια και πέταξε το γάντι στον Σπύρο Ριζόπουλο και τους συνεργάτες του, χωρίς όμως να τους κατονομάσει. Έκανε λόγο για πολιτικούς γυρολόγους, για λασπολόγους και για σκοτεινές διαδρομές σε πολιτικά γραφεία που φτάνουν μέχρι το… κράτος του Παναμά! Αναφέρθηκε επίσης στον ανώνυμο πόλεμο που γίνεται μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα και blogs φωτογραφίζοντας όσους κινούν τα νήματα.

«Η Περιφερειακή Αρχή δίνει και θα δώσει τον αγώνα της πάνω σε  υπαρκτό έργο. Ορισμένοι άρχισαν ήδη να αναζητούν ρόλους μέσα από τη λασπολογία, τη σκανδαλολογία, την εξύβριση και προσβολή προσώπων. Γνώριμη και απρόσφορη αυτή η  τακτική από το παρελθόν. Δεν πρόκειται να τους ακολουθήσουμε», σημείωσε.

Ο κ. Καχριμάνης έκανε έναν σύντομο απολογισμό του έργου στην Περιφέρεια Ηπείρου, μένοντας κυρίως στις μεγάλες παρεμβάσεις αλλά και στην συνεργασία με όλους τους φορείς που έχει ως αποτέλεσμα να αντιμετωπίζονται δεκάδες ζητήματα.

«Δεν υπήρχε περίπτωση να ήμουν εκ νέου υποψήφιος αν δεν ήταν ορατός ο κίνδυνος πισωγυρίσματος», είπε χαρακτηριστικά ο περιφερειάρχης και τον κίνδυνο αυτό τον απέδωσε σε αποτυχημένους γυρολόγους της πολιτικής που θέλουν να μετατρέψουν την Ήπειρο σε πειραματόζωο. «Η Ήπειρος δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αποτελέσει «πειραματόζωο» στα χέρια αποτυχημένων «γυρολόγων» της πολιτικής, στα χέρια προσώπων με σκοτεινή διαδρομή (από τα υπόγεια πολιτικών γραφείων της Αθήνας, μέχρι και τον Παναμά), που δεν έχουν τα εχέγγυα να είνα υποψήφιοι, ούτε καν για την τελευταία κοινότητα της Ηπείρου».

Προχώρησε δε ένα βήμα παραπέρα. Αναφέρθηκε σε στέλεχος που περιλαμβάνεται στους δέκα που παραπέμπονται στο Πειθαρχικό της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο έχει αποτυχημένη αυτοδιοικητική διαδρομή και λασπολογεί συστηματικά μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.

Μάλιστα αναφέρθηκε σε τοπικό blog, το οποίο χρησιμοποιεί πλαστογραφημένη φωτογραφία και εμφανίζεται ανύπαρκτος ιδιοκτήτης. Συμπλήρωσε ότι ο ίδιος άνθρωπος έχει συμπαρασύρει και τους υπόλοιπους.

«Εμείς κοιτάμε μπροστά, με αποφασιστικότητα και με «σύμμαχο» το έργο μας.Η λάσπη, οι συκοφαντίες, είναι για όσους δεν έχουν να επιδείξουν τίποτε ουσιαστικό για το δημόσιο συμφέρον και τους πολίτες της Ηπείρου», είπε.

Ο Περιφερειάρχης ευχαρίστησε τη Νέα Δημοκρατία για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό του και συμπλήρωσε πως στην αυτοδιοικητική του πορεία, ουδέποτε έδρασε κομματικά, το ίδιο θα κάνει και στο εξής.

Έτσι άφησε να εννοηθεί ότι θα προχωρήσει σε ένα πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο.

Σχετικά με τις εξελίξεις στο γαλάζιο στρατόπεδο και τις παραπομπές στελεχών, ανέφερε ότι ουδέποτε ζήτησε παρέμβαση από τα κεντρικά της Νέας Δημοκρατίας.

Η Νέα Δημοκρατία κινητοποιήθηκε όταν διαπίστωσε ότι στελέχη της, δρουν εξ ονόματος του κόμματος, ενάντια στην επίσημη επιλογή που ήταν ήδη γνωστή.

«Θέλω όλους τους Ηπειρώτες μαζί μου. Οι πράξεις αποδεικνύουν αν είμαι κομματόσκυλο ή είμαι περιφερειάρχης όλων των Ηπειρωτών», κατέληξε.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου