Με πρότυπες αθλητικές υποδομές τα σχολεία στο Δήμο Ζηρού τη νέα σχολική χρονιά | Epirus World

Με πρότυπες αθλητικές υποδομές τα σχολεία στο Δήμο Ζηρού τη νέα σχολική χρονιά

Με τον καθιερωμένο Αγιασμό σε όλα τα Σχολεία και τις θερμότερες ευχές για μία καλή, γόνιμη και δημιουργική σχολική χρονιά, ξεκίνησε  η νέα σχολική περίοδο στον Δήμο Ζηρού. Ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Νικόλαος Καλαντζής, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χρήστος Χασίδης, οι πρόεδροι των σχολικών επιτροπών κ.κ. Βασίλειος Παπαβασιλείου και Θεόδωρος Κάλλης, οι αντιδήμαρχοι και οι δημοτικοί σύμβουλοι, παραβρέθηκαν στα Σχολεία του Δήμου όπου καλωσόρισαν εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς και τους ευχήθηκαν για τη νέα χρονιά.
Ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Νικόλαος Καλαντζής με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χρήστο Χασίδη, παραβρέθηκαν στον Αγιασμό του 1ου Δημοτικού Σχολείου Φιλιππιάδας, τον οποίο τέλεσε ο πατέρας Ελευθέριος, εφημέριος της ενορίας του Αγίου Βησσαρίωνα, ο οποίος διάβασε χαιρετισμό του σεβασμιότατου μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ.κ. Χρυσόστομου, ο οποίος είχε βασικό άξονα τη φιλία και την ισχυρή δύναμη που εσωκλείει.
Ο Δήμαρχος Ζηρού αφού ευχήθηκε σε εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές ‘καλή,  δημιουργική και αποτελεσματική χρονιά γεμάτη υγεία και δύναμη’ εξήρε το έργο των εκπαιδευτικών σε όλα τα Σχολεία του Δήμου, αλλά και την άψογη συνεργασία που υπάρχει με τους γονείς.  

Υπογράμμισε επίσης ότι η Δημοτική αρχή θα βρίσκεται συνεχώς δίπλα στους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και τους μαθητές καθώς η εκπαίδευση αποτελεί πρώτιστη προτεραιότητα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τη νέα σχολική χρονιά οι μαθητές των Σχολείων του Δήμου θα απολαμβάνουν και νέες αθλητικές εγκαταστάσεις. Στο Λύκειο Φιλιππιάδας κατασκευάστηκε και παραδίδεται προς χρήση ένα σύγχρονο γήπεδο 5Χ5, ενώ ανακατασκευάστηκαν και οι χώροι των αποδυτηρίων του κλειστού γυμναστηρίου. Στο Γυμνάσιο Φιλιππιάδας, προς το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να ολοκληρωθούν οι εργασίες του γηπέδου μπάσκετ, ενώ ανάλογες παρεμβάσεις γίνονται και στα υπόλοιπα Σχολεία του Δήμου, ώστε οι μαθητές να μπορούν να αθλούνται σε άρτιους και ασφαλείς αθλητικούς χώρους.

Σημειώνεται τέλος ότι πέρα από τους καθαρισμούς, τις τεχνικές και τεχνολογικές παρεμβάσεις, έχουν ολοκληρωθεί και οι απολυμάνσεις στους χώρους όλων των Σχολείων  του Δήμου.
mypreveza
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου